.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 09:58

Wayne Rainey Rides again - Δείτε τo βίντεο με τον θρυλικό Πρωταθλητή να οδηγεί μοτοσυκλέτα μετά από 26 χρόνια!

Όπως σας είχαμε γράψει πρόσφατα, ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP500, Wayne Rainey, οδήγησε ξανά μοτοσυκλέτα, 26 χρόνια μετά από το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο. Τώρα, ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο από την ιστορική και συγκινητική αυτή στιγμή.

Στο βίντεο θα δείτε τον Wayne λίγο πριν την οδήγηση, να μιλά για τα συναισθήματα που του προκαλεί αυτή η στιγμή, ενώ κατόπιν τον βλέπουμε να οδηγεί στην πίστα ButtonWillow Raceway Park της Καλιφόρνια, ένα ειδικά διαμορφωμένο Yamaha R-1, και τέλος μας μιλάει για αυτά που ένιωσε οδηγώντας ξανά μοτοσυκλέτα.

Οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται από 2 κουμπιά στο χέρι, ενώ διαφορετική είναι η σέλα, για να "πιάνει" καλύτερα τον αναβάτη, ενώ τα πόδια δέονται με ιμάντες στη μοτοσυκλέτα. Στο βίντεο θα δείτε και μια σύντομη ανάλυση της μοτοσυκλέτας.

Όμως το όποιο τεχνικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα επισκιάζεται πλήρως από τη συγκίνηση που νιώθει κανείς βλέποντας τον Rainey, τον μεγάλο αυτό αναβάτη και άνθρωπο, να οδηγεί ξανά έπειτα από τόσα χρόνια μακριά από τη σέλα.

Απλά το καλύτερο βίντεο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon