.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 15:22

Suzuki – Άλλες δύο μοτοσυκλέτες του Barry Sheene θα αναπαλαιωθούν “ζωντανά” στην NEC

Η Suzuki έχει ξεκινήσει από το 2013 το Vintage Parts Programme, μια ξεχωριστή υπηρεσία, σκοπός της οποία είναι να παρέχει στους κατόχους θρυλικών μοντέλων από το Hamamatsu, τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την συντήρηση και λειτουργία τους.

Μιλάμε για επανα-παραγωγή διαφόρων κωδικών ανταλλακτικών τα οποία μπορεί κανείς να παραγγείλει ως καινούργια μέσω ΑΥΤΗΣ της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Προκειμένου να επικοινωνήσει την εξαιρετική αυτή υπηρεσία της, θα προχωρήσει για άλλη μια χρονιά στην αναπαλαίωση αγωνιστικών μοντέλων, με την όλη διαδικασία να γίνεται “ζωντανά” στην έκθεση μοτοσυκλέτας NEC, στο Birmingham της Βρετανίας που θα ανοίξει τις πύλες της, στις 16 Νοεμβρίου.

Αυτή την χρονιά, επιλέχθηκαν δύο μοτοσυκλέτες του “θρύλου” Barry Sheene. Μια RG500 του 1984 (XR45) με πλαίσιο Harris, η τελευταία αγωνιστική του αναβάτη στα GP και μια υπερκυβισμένη στα 625 κ.εκ. RG500 του 1979 (ΧR23Α), με την οποία έτρεξε στις κατηγορίες Trans Atlantic και F1 το 1979.

Οι δυο αγωνιστικές, οι οποίες ήδη έχουν φτάσει στην Βρετανία, από την οικογένεια του Sheene στην Αυστραλία, θα αναπαλαιωθούν πλήρως και θα τεθούν σε λειτουργία μπροστά στα μάτια των επισκεπτών της έκθεσης.

Μαζί με αυτά τα δύο μοντέλα, θα εκτεθεί επίσης και μια RG500 του 1978 (XR27) η οποία όμως, δεν θα συμπεριληφθεί στην διαδικασία της αναπαλαίωσης.

Aκολουθεί ένα video, με την παραλαβή των μοτοσυκλετών από την Suzuki Βρετανίας. 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon