Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 10:37

MV Agusta - Δυνατότητα online παραγγελίας μοντέλων

Η MV Agusta προσθέτει δυνατότητα online παραγγελίας των μοτοσυκλετών της, όμως για την ώρα η προσπάθεια αυτή δείχνει να έχει αρκετά σημεία που χρήζουν βελτίωσης, και ελπίζουμε σύντομα να δούμε τους Ιταλούς να ολοκληρώνουν την καλή αρχική τους ιδέα.

Η δυνατότητα online παραγγελίας των μοντέλων της MV Agusta είναι ήδη γεγονός (από το site ή το facebook), και αφορά όλες τις χώρες στις οποίες βρίσκουμε επίσημο dealer της φίρμας.

Ο πελάτης πιέζει το κουμπί ORDER (παραγγελία) στη σελίδα του κάθε μοντέλου, και κατόπιν εισάγει τα στοιχεία του, ώστε να επικοινωνήσει μαζί του ο κοντινότερος dealer της MV Agusta.

Όμως το σύστημα παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις για την ώρα (κάθε αρχή και δύσκολη), καθώς για παράδειγμα στα νέα Superveloce 800 Serie Oro και Brutale 1000 Serie Oro ΔΕΝ υπάρχει το κουμπί ORDER, ενώ στο «μαγαζί» του Facebook βρίσκουμε μόνο την Brutale 1000 Serie Oro.

Παράλληλα, στα υπόλοιπα μοντέλα που διαθέτουν επιλογή ORDER στο site της MV Agusta, ο πελάτης δεν μπορεί να προσθέσει επίσημα αξεσουάρ στο μοντέλο που τον ενδιαφέρει και να δει το αποτέλεσμα οπτικά όσο και να υπολογίσει το τελικό κόστος με αυτά, ενώ δεν μπορεί να πληρώσει για τη μοτοσυκλέτα.

mvagusta online order

Ουσιαστικά το σύστημα είναι μια απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος, για να σας πάρει τηλέφωνο κάποιος dealer της εταιρείας, όμως θα μπορούσε να έχει πολύ πιο χρηστικά χαρακτηριστικά για να έχει ενδιαφέρον και νόημα.

Άλλωστε, αν κανείς ενδιαφέρεται πραγματικά για μια μοτοσυκλέτα της MV Agusta, απλώς θα αναζητήσει τον κοντινότερο dealer μέσω του site της εταιρείας, και θα μεταβεί εκεί, καθώς για την ώρα το online σύστημα δεν παρέχει κάποια παραπάνω δυνατότητα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:42

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube