Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 14:32

Top Gun: Maverick – Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ με Kawasaki H2

Και όταν λέμε Maverick, εννοούμε τον αυθεντικό, όχι τον Vinales.

Μάλλον δε με κολακεύει και πολύ ηλικιακώς που το λέω, πάντως θυμάμαι τον εαυτό μου να πηγαίνει με λεωφορείο στο Αθήναιον για την πρώτη προβολή του Top Gun το 1986. Λίγο αργότερα όλοι στο σχολείο ήταν κουρεμένοι σαν τον Tom Cruise, ονειρεύονταν ένα ζευγάρι Rayban και η πρώτη μοτοσυκλέτα που ποθήσαμε και για την οποία μάθαμε τα πάντα (σε μια εποχή πολύ πριν το Διαδίκτυο) ήταν φυσικά η Kawasaki GPz900.

Φαντάζομαι μάλιστα τους γονείς του Maverick Vinales, σε αντίστοιχη ηλικία, να κάνουν κάτι ανάλογο.

top gun 1 2020

Κάνουμε τώρα ένα άλμα 34 χρόνια αργότερα, στην επιστροφή της ταινίας. Το Top Gun: Maverick ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2020, με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά και μια μοτοσυκλέτα της ίδιας εταιρείας, Αυτή τη φορά ο Maverick θα καβαλά ένα Kawasaki H2, το οποίο κατέχει περίοπτη θέση και στο τρέιλερ - ενώ μας χαρίζει και ένα πλάνο με το σκονισμένο GPz του.

Εννοείται πως ο Maverick καβαλά χωρίς κράνος, είναι η κλασική χολιγουντιανή προσέγγιση που προτιμά να φαίνεται το πρόσωπο του αστέρα παρά να διατηρεί την πολιτική ορθότητα. Μπορεί ο καιρός να αλλάζει - το κράνος ήταν έτσι κι αλλιώς αξεσουάρ για λίγους εκείνη την εποχή στην Ελλάδα – μα οι προτεραιότητες δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Κι ας έγινε το φυσικό άλμα από τα 110 άλογα του GPz στα 200 H2.

Δείτε το σχετικό βίντεο τρέιλερ στη συνέχεια.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 14:39

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube