.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:51

Aprilia RSV4 X - Ξεπούλησε σε λίγες ώρες!

Παρουσιάστηκε μετά βαΐων και κλάδων επ' ευκαιρία των δέκατων γενεθλίων από την πρώτη εμφάνιση της V4 superbike από την Aprilia, έφερε κορυφαίο αγωνιστικό εξοπλισμό και θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 κομμάτια - όσα και τα χρόνια του RSV4 δηλαδή. Εξαφανίστηκε δε το ίδιο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε.

Με τιμή €39,000, το RSV4 X έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην εκδήλωση Aprilia All Stars στο Mugello, δίπλα στο ανανεωμένο RSV4 1100 και φυσικά έκλεψε τις καρδιές όσων εκτιμούν τις σπορ μοτοσυκλέτες.

Με 225 ίππους για βάρος 165 κιλών, την πρώτη εφαρμογή παγκοσμίως των νέων δαγκανών της Brembo GP4-MS, τα διάσπαρτα billet αλουμινένια εξαρτήματα (μανέτες, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, άνω τιμονόπλακα), οι ζάντες μαγνησίου της Marchesini, η Akrapovic από τιτάνιο και ανθρακόνημα και το σπανιότατο ANN (Aprilia No Neutral) κιβώτιο που για πρώτη φορά προσφέρεται σε μια μοτοσυκλέτα που δεν προορίζεται για αγωνιστικές ομάδες είναι κάποιες από τις λεπτομέρειες που έβαλαν το RSV4X στην κορυφή πολλών λιστών αγορών (ή δώρων από τον Άγιο Βασίλη).

Βέβαια, εξ αυτών που χάζεψαν στη θέα του, μόνο δυο χούφτες τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να το αποκτήσουν online από τη σχετική ιστοσελίδα που έστησε η Aprilia και, όπως έγραψε η ιστορία, τα 10 RSV4 X ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που άνοιξε η φόρμα παραγγελιών. Οι ευτυχείς μοτοσυκλετιστές με τις βαθιές τσέπες θα παραλάβουν τις μοτοσυκλέτες τους κατευθείαν από το τμήμα Aprilia Racing, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στο Noale ειδικά για την περίσταση.

Οπότε, αν ακόμη το ονειρεύεστε, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε, εκτός κι αν κάποιος εκ των νέων του ιδιοκτητών αποφασίσει να το πουλήσει κάποια στιγμή αργότερα. Ακόμη και τότε βέβαια, δύσκολα θα το δούμε να φιγουράρει σε ιστότοπους αγγελιών, αλλά μάλλον σε κάποιον επώνυμο οίκο δημοπρασιών με τιμή που δεν αποκλείεται να είναι και υψηλότερη της αρχικής του λιανικής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon