.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 11:18

Νέο Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally για το 2019

Εντουράδα στη Βοσνία τον Ιούνιο

Η ΚΤΜ ανακοινώνει το τρίτο Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βοσνία τον Ιούνιο του 2019. Πρόκειται για έναν θεσμό που υιοθετεί το πνεύμα της ΚΤΜ, Ready to Race, σε διαδρομές με άσφαλτο και χώμα, ανάμεσα σε απίστευτα τοπία, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις και φιλίες με ανθρώπους παρόμοιας φιλοσοφίας. Κάθε KTM Adventure Rally αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των 150 πρώτων ιδιοκτητών ΚΤΜ που θα προλάβουν να εγγραφούν.

Ως τώρα η ΚΤΜ διοργανώνει τέτοια ετήσια ράλι σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότια Αφρική, ενώ από το 2017 ξεκίνησε και η πρώτη διοργάνωση στην Ευρώπη. Μετά από δύο χρονιές στην Ιταλία, μια στο βουνό (Bardonecchia 2017) και μία στην παραλία (Σαρδηνία 2018), η ΚΤΜ μετακομίζει για το 2019 στη Βοσνία.

KTM ADVENTURE RALLY 2019 Bosnia 03

Η μικρή, ορεινή χώρα των Βαλκανίων θα φιλοξενήσει του χρόνου όσους αναζητούν την περιπέτεια σε φιδίσιους δρόμους, ατελείωτους χωματόδρομους και προκλητικά μονοπάτια. Η περιοχή φημίζεται για τα όμορφα βουνά της, τις βαθιές χαράδρες, τα οροπέδια, τις παγωμένες λίμνες και τα κρυστάλλινα ποτάμια της. Οι προσεκτικά επιλεγμένες διαδρομές θα οδηγήσουν με αναβάτη-πλοηγό τους συμμετέχοντες με τις ΚΤΜ μοτοσυκλέτες τους σε μια διαδρομή από το Εθνικό Πάρκο Sutjeska – γνωστό και ως το Ευρωπαϊκό Yellowstone – μέσα από άγρια φύση προς τα βουνά στα οποία διοργανώθηκαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1984.

Πλήρως οργανωμένο από την ΚΤΜ, το τριήμερο ράλι είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει με αναβάτες όλων των επιπέδων εμπειρίας, από πρωτάρηδες μέχρι επαγγελματίες adventure riders, και είναι ανοικτό σε κατόχους των παρακάτω Adventure μοντέλων της ΚΤΜ: 640, 690, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 και 1290.

KTM ADVENTURE RALLY 2019 Bosnia 01

Hubert Trunkenpolz – Διευθυντής μάρκετινγκ ΚΤΜ AG

«Με τις διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις μας παγκοσμίως, χάρη σε μια δυνατή σειρά μοντέλων που πραγματικά ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών μας, αυτή επιτυχία έχει σημαντική επίδραση και στις διοργανώσεις που σχετίζονται με το πελατολόγιό μας. Τα KTM Adventure Rallies μεγάλωσε εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και για μας η εμπλοκή με τους πελάτες μας είναι μια διαδικασία με μεγάλες ανταμοιβές και η οποία επηρεάζει το μέλλον της γκάμας των KTM Adventure.

«Επίσης, συνεισέφερε στη δημιουργία της Ultimate Race που θα γίνει το 2019 για πρώτη φορά. Οι δύο πρώτοι από κάθε KTM Adventure Rally θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ΚΤΜ 790 Adventure σε ειδική κατηγορία του Merzouga Rally. Είμαι ενθουσιασμένος που οι πελάτες μας διαθέτουν ένα γνήσιο πνεύμα περιπέτειας και θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την ΚΤΜ τους σε απίστευτα τοπία και να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες διά της Ready to Race οδού.»

Οι εγγραφές για το Ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally θα ανοίξουν στις αρχές του 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ktm-adventure-rally.com, όπου σύντομα θα δημοσιευτούν και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 11:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon