.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:31

Harley-Davidson: Ξανά στην παραγωγή κλασικό… ποδήλατο!

 

Μια συλλεκτική έκδοση ενός μοντέλου του 1917

 

Μπορεί να μην ευρύτερα γνωστό, όμως η Harley-Davidson, πέρα από μοτοσυκλέτες, παρήγαγε και ποδήλατα, από το 1917 μέχρι το 1922.

Το συγκεκριμένο, είναι ουσιαστικά μια περιορισμένη σε έκταση επανέκδοση του μοντέλου 7-17 του 1917, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 115 χρόνια της εταιρείας. Είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται κατά παραγγελία της Harley-Davidson, από την Heritage Bicycle.

Βαμμένο στο χαρακτηριστικό λαδί χρώμα και με το μπροστινό γρανάζι να φέρει το H-D logo στο εσωτερικό του, το 7-17 αναπαράγει με κάθε λεπτομέρεια το πρωτότυπο μοντέλο, με την διαφορά ότι είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις.

Η παραγωγή θα είναι μόλις 10 κομμάτια, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση από το μουσείο της Harley-Davidson στο Milwaukee, ενώ θα μπορεί να τα “κλείσει” κάποιος και διαδικτυακά.

Τιμή; 3.565 ευρώ, τα οποία ακούγονται εξωφρενικά πολλά για μια ρεπλίκα ενός vintage ποδηλάτου, αλλά σκεφτείτε ότι είναι χειροποίητο και με συλλεκτική άξια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon