.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 11:24

Royal Enfield – Εξελίσσει κάτι που… δεν το περίμενε κανείς!

 

Έκπληξη από τους Ινδούς, που εξελίσσονται ταχύτατα

Η Royal Enfield δεν είναι πλέον η “ξεχασμένη από τον χρόνο” εταιρεία που επιμένει να βγάζει κλασικά μοντέλα και μόνο. Τα τελευταία χρόνια, έχει σημειώσει τεράστια βήματα προόδου, βελτιώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό της διαδικασίες παραγωγής, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνολογίες και παρουσιάζοντας νέα μοντέλα μοτοσυκλετών.

Η είδηση όμως που προέκυψε από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας, Rudratej Singh, προκάλεσε έκπληξη! Η Royal Enfield, λοιπόν, μεταξύ άλλων project, δουλεύει και πάνω στην ηλεκτροκίνηση!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Singh: “Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την ηλεκτροκίνηση, εξετάζοντας πολλές ιδέες και υλοποιήσεις μοντέλων, τα οποία και θα αποτελέσουν το δυναμικό της εταιρείας στο μέλλον. Πολύ σύντομα, θα μπορούμε να μιλήσουμε σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες.”

Θα δούμε λοιπόν ηλεκτροκίνητα κλασικά μοντέλα; Μάλλον όχι! Η ηλεκτροκίνηση, ως “παρθένο” πεδίο για όλους τους κατασκευαστές, επιτρέπει την διαφοροποίηση στην γκάμα και στον χαρακτήρα μιας εταιρείας, όλα είναι ανοικτά λοιπόν.

Αυτό πάντως που γίνεται ξεκάθαρο, είναι ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα της ηλεκτροκίνησης, από πολλούς κατασκευαστές και συνεχώς αποκαλύπτονται και άλλοι που μπαίνουν στο παιχνίδι.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon