.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 10:36

ΚTM – Τα πλάνα της για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα

 

Δεν βιάζεται να μπει στο e-χώρο των street

 

Μπορεί η KTM να ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ενστερνίστηκαν την ηλεκτροκίνηση στην γκάμα τους, με τα Freeride E-XC και E-SM σε Enduro και SM εκδόσεις, ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο CEO της αυστριακής εταιρείας, Stefan Pierer, παρουσίασε τα μελλοντικά e-πλάνα της εταιρείας, τα οποία προς το παρόν τουλάχιστον, δεν περιλαμβάνουν άλλες μοτοσυκλέτες.

Συγκεκριμένα το επόμενο ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα είναι ένα mini bike με την ονομασία E-SX, το οποίο και θα αντικαταστήσει τα 50άρια mini bikes στην γκάμα της εταιρείας, ενώ μετά από αυτό, θα ακολουθήσει ένα μοντέλο το οποίο περιγράφηκε ως υβρίδιο μεταξύ ποδηλάτου και ελαφριάς μοτοσυκλέτας. Τέλος, στο άμεσο μέλλον θα λανσαριστούν ηλεκτροκίνητα ποδήλατα με την επωνυμία της Husqvarna και... αυτό ήταν όλο.

Όπως ανάφερε ο Pierer στην συνέχεια, η KTM δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην e-MotoGP κατηγορία του 2019 και δεν την ενδιαφέρει προς το παρόν να δραστηριοποιηθεί... ηλεκτρικά, στο πεδίο των street μηχανών γενικότερα, καθώς η τεχνολογία των μπαταριών δεν έχει ακόμα εξελιχθεί στον βαθμό που να ανταποκρίνεται στα standard της, σε ότι αφορά στο γκάζι και στο fun του όλου θέματος...

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 10:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon