.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:00

Η Indian αναπτύσσεται στην Ινδική αγορά

 

Θέτονται οι πρώτες βάσεις για γραμμή παραγωγής

 

Πρόσφατα η Polaris, επιβεβαίωσε αυτό που είχε προηγουμένως κυκλοφορήσει ως φήμη, ότι δηλαδή θα εγκαινιάσει νέες εγκαταστάσεις στην Ινδία, όπου και θα συναρμολογούνται μοτοσυκλέτες της Indian και ATV της Polaris για την εγχώρια αγορά.

Η Indian, εξάγονται στην Ινδική αγορά από το 2013, ενώ η Polaris, έχει δημιουργήσει κοινοπραξία  με την Eicher, ιδιοκτήτρια της Royal Enfield.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Eicher – Polaris, Pankaj Dubey, η συναρμολόγηση των Indian στην Iνδία (Indian – Ινδία περίεργο ακούγεται), μπορεί να επιφέρει διπλασιασμό των πωλήσεων σε ένα τριετή ορίζοντα χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το πρώτο βήμα μιας πορείας που έχουν ακολουθήσει ουκ ολίγοι κατασκευαστές πριν από την Indian, με τελικό στόχο την δημιουργία γραμμών παραγωγής επί ινδικού εδάφους.  

Όλα αυτά δεν θα πρέπει να μας ακούγονται περίεργα, καθότι μιλάμε για την #1 αγορά του κόσμου πλέον, σε ότι αφορά στα δίτροχα.

Πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες αλλά και η Harley – Davidson, έχουν πετύχει στρατηγικής σημασίας συνεργασίες στην Ινδία , ευελπιστώντας να κατακτήσουν ένα μερίδιο στην πλέον αναπτυσσόμενη αγορά του κόσμου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 01:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Motocross fashion… μέσω Rihanna! Suzuki Gemma… 500 Nitro! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon