.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:07

DTV Shredder – Διασταύρωση Skateboard, Jet-ski και… Tank!

 

Όχημα παντός (κυριολεκτικά όμως!) εδάφους

 

Λίγο δύσκολο να περιγράψεις το τι ακριβώς είναι το DTV Shredder, ακόμα και ένα έμπειρος μηχανο-φυσιοδίφης θα αδυνατούσε να το κατατάξει σε μια κατηγορία. Ευτυχώς που υπάρχουν τα video και οι φωτογραφίες και μας βγάζουν από αυτή την δύσκολη θέση.

Τι είναι αυτό λοιπόν; … Ότι βλέπετε! Ένα όχημα παντός εδάφους με ερπύστριες, το οποίο κινείται από 4Τ μοτέρ 196 κ.εκ.. απόδοσης 14 ίππων, με τελική 40 χλμ./ώρα, όπως παραδίδεται από το εργοστάσιο (…που αφήνει παραθυράκι για περισσότερα, αν το “ανοίξεις”). Η μετάδοση γίνεται με CVT, οπότε απλά ανοίγεις το γκάζι (με σκανδάλη) στο τιμόνι που θυμίζει όρθιο Jet-ski και απλά προσέχεις που πας... γιατί μπορείς να πας παντού! 

Κατασκευάζεται από την Καναδική BPG Werks σε δύο εκδόσεις και οδηγείται περίπου όπως ένα skateboard, “ρίχνοντας” το σώμα προς το εσωτερικό της στροφής που θέλει να διαγράψει κανείς.

Οι δυνατότητες του όπως μπορείτε να δείτε και στο video, είναι πολύ μεγάλες! Xώμα, λάσπη, χιόνι, άμμος, με τίποτα δεν “μασάει” το DTV Shredder, όπου “DTV” σημαίνει “Dual Track Vehicle”, σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, κάτι σαν “Όχημα Διπλής Ερπύστριας”.

Το συγκεκριμένο όχημα, έχει τραβήξει την προσοχή του στρατού αλλά και “ημίτρελων” που συχνάζουν στο Patranaland, το πάρκο δηλαδή του Travis Patrana, όπου ότι όχημα μπαίνει, θα κάνει back flip ή θα διαλυθεί…

Αν σας ενδιαφέρει το DTV Shredder, υπάρχει αντιπρόσωπος στην Βρετανία, με τη τιμή του μοντέλου να διαμορφώνεται στα 5.175 ευρώ. 



 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon