.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 14:47

Ευθύνες για τον θάνατο της Joi Harris

 

Ελλιπή μέτρα προστασίας εκθέτουν την παραγωγή του Deadpool 2 

 

Μόλις πριν λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της stuntwooman Joi “J.S.” Harris, στα γυρίσματα της ταινίας Deadpool 2 στον Κανάδα. Η Harris, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της σε ένα stun και προσέκρουσε σε τζαμαρία παρακείμενου κτηρίου, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της.

Απ΄ότι φαίνεται όμως, το θέμα έχει και συνέχεια, αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες ευθύνες της παραγωγής στο τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με ενυπόγραφές μαρτυρίες λοιπόν, η Harris δεν φορούσε κράνος (!) όταν εκτελούσε το stunt, κάτι το οποίο φαίνεται να το είχε ζητήσει η παραγωγή.

Επίσης, η Harris δεν ήταν σε καμία περίπτωση πεπειραμένη στα stunt, απλά όντας αγωνιζόμενη, είχε κάποιες οδηγικές ικανότητες. Για την ακρίβεια, ήταν η πρώτη της επίσημη δουλειά που αναλάμβανε σε αυτό το πεδίο και η πρόσληψη της έγινε βιαστικά χωρίς να εξεταστούν άλλοι παράμετροι, μόνο και μόνο γιατί πληρούσε συγκεκριμένες απαιτήσεις της παραγωγής (έγχρωμη γυναίκα με οδηγικές ικανότητες στην μοτοσυκλέτα).

Από την πλευρά τους, η εταιρεία παραγωγής FOX αλλά και ο σκηνοθέτης David Leitch, δεν έχουν προχώρηαν σε δηλώσεις μετά από αυτές τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν, ωστόσο ο φάκελος δεν έχει κλείσει και η έρευνα θα συνεχιστεί.   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 16:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon