.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 10:44

GK19 & Red Riders: Μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης για παιδιά!

 

Με χορηγό το κατάστημα Red Riders

 

Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσπάθεια απο την ομαδα GK19 και τοτς Red riders να κανουν μαθήματα αγωνιστικής οδηγησης για παιδια. Τα μαθήματα παρακολούθησαν 8 παιδια που οδηγάνε μοτοσυκλέτα και ανάμεσα τους και ενα κορίτσι, αλλα και αλλα 14 παιδια που ήθελαν να μάθουν να οδηγούν!

"Το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ μας έβγαλε απο την δύσκολη θεση προσφέροντας μας 2 μηχανάκια για μικρά παιδιά με αποτέλεσμα να μην φύγει κανενα παιδί παραπονεμένο.

Αξιζει να σημειωθεί οτι ήδη δύο παιδιά αγόρασαν μηχανάκι μετα τα μαθήματα.

Στα μαθήματα τώρα, που ξεκίνησαν το Σάββατο, πρώτος μίλησε ο σύμβουλος διατροφής Γιάννης Αθανασίου που έκανε σαφές στους μικρούς μας φίλους ότι αυτό είναι άθλημα και πρέπει να κάνουμε και ανάλογη διατροφή αθλητή.

Δηλαδή τέλος τα κρουασάν και τα παγωτά σε καθημερινή βάση και ποιο πολλά φρούτα και λαχανικά στο γεύμα κάθε παιδιού.

Μετά ακολούθησε ο γυμναστής που είναι εξειδικευμένος στους αθλητές στίβου, Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος άλλαξε σε όλους τα δεδομένα στην προπόνηση λέγοντας μας ότι δεν αρκεί η πολλή προπόνηση αλλα η σωστή προπόνηση.

Ακουλούθησε ο γιατρός μας, Στέργιος Παπαδημητρίου, που μας έδειξε τι κάνουμε σε περίπτωση χτυπήματος μέσα στην πίστα και κυρίως οι γονείς, ποια βήματα πρέπει να κάνουν όταν δεν υπάρχει ασθενοφόρο στην πίστα, ώστε το παιδί να ειναι ασφαλές.

Μετά απο όλα αυτά ακολούθησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας μιλώντας αρχικά για τον εξοπλισμό που πρέπει να εχει ο κάθε ΑΝΑΒΑΤΗΣ και στην συνέχεια τον τρόπο οδήγησης.

Αφου τελειώσαμε με την θεωρεία σειρά είχε η οδήγηση. Με την βοήθεια ενός ακόμη θρύλου των αγώνων, του Αδάμου Πράσου, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και άρχισαν να οδηγούν σε διαφορετικά πιστάκια ώστε να μαθαίνουν να στρίβουν, να φρενάρουν, να επιταχύνουν και άλλα πολλά.

Την Κυριακή είχε μόνο οδήγηση και διόρθωση στα λάθη που κάνανε οι πιτσιρικάδες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους που χωρίς να τους πούμε τίποτα μπήκαν μόνοι τους στην διαδικασία να βοηθήσουν σε όλη αυτη την προσπάθεια: Antonis Power για τα σάντουιτς που πρόσφερε, Λευτέρη μανάβη για τα φρούτα, Hlias Adams για τα μπλουζάκια, Giorgos Xristina Stravou ξέρει αυτος, και Λέσχη μοτοσυκλέτας Βέροιας. Για το τελος θα ήθελα να πω οτι χαίρομαι που αυτΉ την προσπάθεια με τα μικρά παιδια θα ακολουθήσουν και άλλοι μιας και βλεπω οτι σύντομα θα γίνουν μαθήματα για μικρά παιδια και σε άλλες πόλεις!

Ραντεβού το 2017 με πιο πολλές μέρες και πιο πολλούς δασκάλους!"

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 20:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon