.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 08:53

Φιλικό Enduro Off Road Team - Απολογισμός

 

Μια υποδειγματική Εντουράδα στην Αττική!

 

Το Φιλικό Enduro Off Road Team που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τις ατυχείς συγκυρίες των ημερών. 

Η διοργάνηση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους! 

Οι 160+ αναβάτες της βόλτας, μιας πραγματικής εντουράδας, όπου κι αν έφτασαν, όσα χιλιόμετρα κι αν έκαναν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και πιστεύουμε πως το ευχαριστήθηκαν δεόντως! Δυστυχώς οι φίλοι αναβάτες από την επαρχία και τις γύρω πόλεις δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Enduro, καθώς τα μπλόκα των αγροτών -όσο σεβαστά κι αν είναι- έκαναν απίστευτη ζημιά, ακόμη και στο πλάνο ασφαλείας.

Στους 160 βέβαια, να προσθέσουμε καμιά 20αριά αναβάτες του Σαββάτου και άλλους 30 «εξωσχολικούς» της Κυριακής, αλλά και πολλούς πολλούς ακόμη που είχαν προηγηθεί της διαδρομής τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα -λόγω της αναβολής.

Ο καιρός έκανε τελικά το χατίρι στους αναβάτες του Φιλικού Enduro Off Road Team, και η κακοκαιρία των παραμονών απλώς έφτιαξε ακόμη πιο ιδανικό το εντουροτοπίο και την διαδρομή, που περιλάμβανε από χιόνι, πολλή λάσπη, μέχρι και ποτάμια με νερό και αρκετά γλιστερά ανεβάσματα. 

Οι εναλλακτικές διαδρομές όμως που υπήρχαν στα δύσκολα περάσματα, βοήθησαν πολλούς στο να μην ταλαιπωρηθούν στα δύσκολα, αλλά και τους λάτρεις της περιπέτειας να προσπαθήσουν όσο περισσότερο ήθελαν στα δύσκολα ανηφορικά γλιστερά πετρωτά… Το Off Road Team θεωρεί ότι ως οργάνωση στάθηκε στο γνωστό ύψος των περιστάσεων σε κάθε επίπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην σήμανση, την αποσήμανση και την στελέχωση της διαδρομής, στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, στον υπεύθυνο ασφαλείας, στην γραμματεία μας, στους ενδιάμεσους κριτές μας, και στον όμορφο και άνετο χώρο του Riding School.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η My-Track, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, το SHOCK MASTER, και η KRD FOX.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 20:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon