.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 12:14

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Kawasaki H2 - H2R

Στα κεντρικά της Kawasaki

 

Το ένα χέρι στο αυτί, το άλλο χέρι στο κινητό! Έτσι στέκονταν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση του νέου Kawasaki H2R, όταν αυτό πήρε μπροστά, αφού ο εκκωφαντικός ήχος, στον "κόφτη", τους ανάγκαζε να χρησιμοποιούν διαφορετικά τα δύο χέρια, ώστε να μην χάσουν και την μοναδική αυτή χροιά!

Η αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, ΤΕΟΜΟΤΟ, διοργάνωσε την παρουσίαση του νέου H2 - του "απλού" με τα 200 άλογα, και του γρήγορου με τα 310 άλογα, στα κεντρικά γραφεία της, στην Λεωφόρο Κηφισού 29, στο Αιγάλεω.
Η παρουσίαση - στατική βέβαια, αν και όλοι θα ήθελαν μία βόλτα με το τέρας!, έγινε χτες Τετάρτη, 13 Μαϊου, με τις δύο μοτοσυκλέτες να βρίσκονται κάτω από τις τέντες της Kawasaki. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εκεί προκειμένου να δει από κοντά τις μοτοσυκλέτες της Kawasaki γύρω από τις οποίες έχει γίνει τόσος ντόρος τους τελευταίους μήνες. Το H2R, πήρε μπροστά, και μετά από ένα καλό ζέσταμα - είχε δουλέψει και προηγουμένως βέβαια, έστειλε τον δείκτη του στροφομέτρου στα κόκκινα και στον κόφτη. Με τις μπλε φλόγες να πετάγονται από την εξάτμιση, και την λεωφόρο Κηφισού να κλείνει από τον κόσμο, τα αυτοκίνητα σταματούσαν για να δουν τι συμβαίνει.
Ο μοναδικός ήχος, τα carbon περιφερειακά, οι ακτινικές δαγκάνες, και αυτό το μοτέρ που ανέβαζε στροφές με το παραμικρό άνοιγμα του γκαζιού, κράτησαν τον κόσμο εκεί μέχρι αργά, προκειμένου να το φωτογραφίζουν και να το βιντεοσκοπούν, κάθε φορά που έπαιρνε μπρος. Η Kawasaki είχε φροντίσει να έχει και μπουφέ για φαγητό, ο οποίος όμως έμεινε σχετικά ανέγγιχτος, μιας και το κοινό δεν ήθελε να χάσει δευτερόλεπτο από την μοναδική αυτή ευκαιρία.
Τα αυτιά μας, ακόμη πονάνε! Συγχαρητήρια για την κίνηση, που έδωσε στους φανατικούς μοτοσυκλετιστές να δουν και να ακούσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την νέα H2R, το τεχνολογικό διαμάντι της Kawasaki.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon