.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 12:14

Ρεπορτάζ - RideIt – Σεμινάριο On Track Training Level 1

 

Γνώση και ασφάλεια

 


Άλλο ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης On Track Training Level 1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την σχολή RideIt. Η σχολή RideIt είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε τύπο μοτοσυκλετών, και το “On Track”, αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο αυτής της αλυσίδας μαθημάτων.
Το On Track Training πραγματοποιήθηκε στην πίστα SpeedForce στο Κορωπί με 22 αναβάτες και την συμμετοχή των GSMotoclub.gr και VaraderoClubHellas. Κάθε τύπος μοτοσυκλέτας, από Adventure και naked συμμετείχε, με τους αναβάτες να παρακολουθούν τα πέντε διαφορετικά sessions στα οποία ήταν χωρισμένο το σεμινάριο.
Με απλό κατανοητό τρόπο, χωρίς πολλές διαφορετικές τεχνικές που να μπερδεύουν στο τέλος το μυαλό του αναβάτη, το επίπεδο οδήγησης ανέβηκε κάθετα κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Οι αναβάτες, έμαθαν να κοιτούν σωστά εκεί που πρέπει, να τοποθετούν το σώμα τους πιέζοντας κατάλληλα την μοτοσυκλέτα, να βελτιώνουν και να εκμεταλλεύονται την πρόσφυση των ελαστικών, και να βελτιώσουν έτσι την ασφάλειά τους.
Η μεγάλη διαφορά φάνηκε μέχρι το τέλος της ημέρας όταν όλοι απόλαυσαν το μάθημα, δέχθηκαν κριτικές και διορθώσεις από τους εκπαιδευτές που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό τους.
Άλλο ένα σεμινάριο της σχολής RideIt ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματισμό, αλλά και την άψογη συνεργασία αναβατών και εκπαιδευτών.

Για πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 12:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ – Fanmoto Orange Days 2014 Ρεπορτάζ - RedBull HillChasers 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon