Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 13:45

Ρεπορτάζ Harley - Davidson Demo Experience

 

 

Ευκαιρία οδήγησης!

 

 


Πάνω από 150 αναβάτες είχαν τη χαρά να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της Harley Davidson, στην ειδική εκδήλωση που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο, στα γραφεία της εταιρίας! Το Bikeit ήταν εκεί και μεταφέρει:

Εικοσιτρία μοντέλα!

Η νταλίκα της Harley Davidson, ειδικά βαμμένη για την περίσταση με τα λογότυπα της εταιρίας και τα χαρακτηριστικό Demo, μετέφερε στην Ελλάδα εικοσιτρείς μοτοσυκλέτες για δοκιμή. Ανάμεσά τους υπήρχαν οι 883R, Forty Eight, 1200 Custom, XR 1200X, Street Bomb, Wide Glide, Super Glide Custom, V-Rod Anniversary, Fat Boy, Heritage, Road King, Street Glide, και άλλες. Όλες γυαλισμένες και έτοιμες για δοκιμή, περίμεναν τους τυχερούς που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Οι αναβάτες που κατέφθασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου αφού έκαναν registration, μπορούσαν να εξοπλιστούν με ρούχα της Harley, σε περίπτωση που δεν είχαν μαζί τους εξοπλισμό μοτοσυκλέτας. Κάθε μία ώρα, ένα group αναχωρούσε για μία σύντομη βόλτα γνωριμίας στην παραλιακή, μέχρι την Βουλιαγμένη, την οποία είχαν επιμεληθεί οι υπεύθυνοι της Harley Davidson.
Οι δοκιμές των μοντέλων διήρκησαν μέχρι τις έξι το απόγευμα, και έληξαν με την επιστροφή του τελευταίου group.
Χαρήκαμε πολύ που είδαμε και οδηγήσαμε μοτοσυκλέτες που δύσκολα βρίσκονται για τεστ στην Ελλάδα, και απολαύσαμε την βόλτα μας πάνω σε XR 1200x, Super Glide Custom, V-Rod Anniversary και Street Glide. Περισσότερα γι’ αυτές προσεχώς.

Φωτογραφίες


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube