.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 13:06

Ρεπορτάζ – 3ο Enduro Μετεώρων 2014

 

Με διακόσιες συμμετοχές!

 


Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες του 3ουEnduro Meteoron το οποίο για ακόμη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός σε ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς enduro.
Οι συμμετοχές φέτος έφτασαν τις διακόσιες (200) με αναβάτες από όλη την Ελλάδα. Η όλη εκδήλωση κύλησε ομαλά στους προβλεπόμενους χρόνους, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς ,στο σύνηθες υψηλό επίπεδο οργάνωσης και υποστήριξης. Οι διακόσιοι αναβάτες απόλαυσαν 100 χιλιόμετρα πραγματικού endurο σε μία διαδρομή προσεκτικά επιλεγμένη με συνεχόμενη εναλλαγή τερέν και επιπέδων δυσκολίας ωστε να ικανοποιήσουν τόσο τον έμπειρο αναβάτη,όσο και τον χομπίστα.

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ θα ήθελε να ευχαριστήσει τις μεγάλες ιστοσελίδες του χώρου για την προβολή της εκδήλωσης www.dirt-bike.gr και τον Πέτρο Παπακωσταντίνου για την πολύτιμη βοήθειά του,www.enduro.gr, www.enduro-fighter.gr, www.bikeit.gr, www.motorsite.gr τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ της πόλης μας www.ekalampaka.gr, www.Kalabakacity.gr, www.stagonnews.gr, www.tameteora.gr ,το Ράδιο Μετέωρα, το Ράδιο Σταγών, την εφημερίδα Τα Μετέωρα, το σύλλογο Ξενοδόχων Καλαμπάκας , καθώς και όλους του χορηγούς της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολυπρωταθλητή endurο Bασίλη Σιαφαρίκα και την νέα του αγωνιστική ομάδα RedRiders, www.redriders.gr που παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα μας τίμησε με την συμμετοχή του. Eπίσης στον Γιάννη Παυλίδη καθώς και στον Μανώλη Νανάκο για την υλικοτεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους,στο ΔΣ αλλά κυρίως στα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ τα οποία με σκληρή εθελοντική δουλεία πρόσφεραν τα μέγιστα για ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ καλεί όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας στην 2η Μεσογειακή συνάντηση MotoGuzzi η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Καλαμπάκα στις 25-27 Απριλίου με την υποστήριξη της ΜΟ.ΛΕ.Κ και αναμένονται περίπου 400 μοτοσυκλετιστές από όλη την Ευρώπη, ενώ ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού με επίσημο χωμάτινο αγώνα το Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 22:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon