Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026 09:34

Αστυνομία – Αναζητά πληροφορίες για θανατηφόρο ατύχημα δικυκλιστή στην Ηλιούπολη

Εξετάζεται εμπλοκή αυτοκινήτου που ίσως συνέβαλε στο δυστύχημα – Αναφορές ότι υπήρχαν αστυνομικοί στο σημείο την στιγμή του συμβάντος.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, και στα κοινωνικά δίκτυα που διαχειρίζεται, για την προσπάθεια εύρεσης πληροφοριών σχετικά με τροχαίο ατύχημα, που εξελίχθηκε σε δυστύχημα. Πιο συγκεκριμένα, δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Δευτέρα 13 Απριλίου) τελικά εξέπνευσε.

Εξετάζεται η πιθανότητα εμπλοκής αυτοκινήτου συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, που αναφέρονται παρακάτω, ενώ την ίδια στιγμή, στην δημοσίευση της ΕΛ.ΑΣ. στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρεται ότι στο σημείο υπήρχαν και δύο αστυνομικοί που έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, όσο και πιθανότατα κάμερες στα πέριξ κτίρια, που μπορεί να παρέχουν οπτικοακουστικό υλικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 13-4-2026 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Την Δευτέρα 13–4-2026 και περί ώρα 08:05΄, στη συμβολή των οδών Πύρρωνος και Κλεάνθους στην Ηλιούπολη Αττικής, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενη Ι.Χ. δίκυκλη μοτ/τα, η οποία εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ακολούθως ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα του ως άνω τροχαίου ατυχήματος ήταν αρχικά ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος το απόγευμα της 13-4-2026 κατέληξε.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης προέκυψε πιθανή εμπλοκή Ι.Χ.Ε. αυτ/του χρώματος πράσινου, εμφανώς ξεθωριασμένου, με πιθανό πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1999.

Επιπλέον, το εν λόγω όχημα φέρει ακτινωτά καλύμματα τροχών (τάσι) και στερείται τάπας του ντεπόζιτου βενζίνης.

Για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής στα τηλέφωνα: 2144444585-573-577.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026 09:44
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon