.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 10:46

Ρεπορτάζ - Eurasia Motobike Expo

Η έκθεση μοτοσυκλέτας στην Τουρκία

 




Του Στέφανου Σαράντη

Το 4ήμερο 28 Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου, έγινε στην  Κωνσταντινούπολη η έκθεση μοτοσυκλέτας “Eurasia motorbike expo”.

Μεγάλη έκθεση σε μεγάλη πρωτεύουσα

Μια μεγάλη έκθεση σε μια μεγάλη πρωτεύουσα η οποία πλαισιώθηκε από 3 μεγάλα περίπτερα και από μια show arena. Στο πρώτο περίπτερο είχε εκθέματα με θέμα την ασφάλεια και την άνεση  του αναβάτη, την φροντίδα και την βελτίωση κάθε δίκυκλου. Εταιρίες αναπτυσσόμενες  αλλά και εδραιωμένες γερά στο χώρο της μοτοσυκλέτας με αξεσουάρ και ένδυση για κάθε απαίτηση του αναβάτη.
Στα αλλά 2 περίπτερα συναντήσαμε συμμετοχές από τις μεγαλύτερες φίρμες του χώρου της μοτοσυκλέτας. Εντυπωσιακό ήταν το αναμενόμενο νέο R1200GS με τον υγρόψυκτο κινητήρα, οι επετειακές R1200ADV και R1200RT για τα 90χρόνια της BMW σε μαύρο χρώμα με χρυσά διακριτικά. Μοναδικό ήταν το Ducati Multistrada 1200 Grand Touring και πολλές εκδόσεις της Diavel.

Μοναδικά shows

Το νέο ΚΤΜ 1190 έκλεψε επίσης την παράσταση τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην πορτοκαλί “R”. Εντύπωση επίσης μας έκανε και το πλήθος κόσμου που ήρθε για να δει την έκθεση αλλά και οι εκθέτες, που ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν και να λύσουν κάθε απορία.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μοναδικό  show σε ειδική arena από τον master freestyler Criss Pfeiffer που ξεσήκωσε το κοινό με τα κόπλα του, αλλά και με mountain bike triks από τον Thomas Öhler.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 13:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon