.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 10:17

Ρεπορτάζ – Παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου BMW R 1200 GS

Στο κέντρο εκπαίδευσης του BMW Group

 




Του Δημήτρη Κατσούλα

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η BMW Financial Services σε συνεργασία με την BMW Motorrad Hellas διοργάνωσε μια “sneak preview” παρουσίαση της νέας R1200GS στην Ελλάδα.

Γοητευτική μοτοσυκλέτα

Προσκεκλημένοι ήταν επιλεγμένοι πελάτες του BMW Group και η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του BMW Group στον Ασπρόπυργο. Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και, μετά από ένα ενημερωτικό βίντεο που αφορούσε στην ιστορία της θρυλικής πλέον μοτοσυκλέτας, ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος σήκωσε το λευκό σεντόνι που κάλυπτε την νέα GS και …. τα φλας άστραψαν! Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με το νέο προϊόν και τις καινοτομίες του και αφού το επεξεργαστήκαμε απολαύσαμε ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα.
Από την πρώτη ματιά η μοτοσυκλέτα γοητεύει. Σύγχρονη, επιθετική αλλά και με χαρακτηριστική GS εμφάνιση, νέο κινητήρα boxer αεροϋγρόψυκτο με κάθετη ροή αέρα ψύξης στους κυλίνδρους, κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις (125hp), νέα Dynamic ESA ανάρτηση, με πολύπλευρο χαρακτήρα λόγω των διαθέσιμων λειτουργιών αλλά και πολιτισμένη λειτουργία. Η νέα GS απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να ταράξει τον ανταγωνισμό και να εδραιωθεί στην κορυφή της κατηγορίας κάτι που συμβαίνει… εδώ και πολλά χρόνια!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon