.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:34

Kawasaki Greece – Το νέο site της εταιρείας είναι Live

H KSR Hellas, αποκλειστικός διανομέας της Kawasaki στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο website της Kawasaki Greece (www.kawasaki.gr/).

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του αναδεικνύει τη δυναμική ταυτότητα της εταιρείας, ενώ οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον. Το νέο site της εταιρείας είναι σχεδιασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία όπου καθιστά εύκολη την πλοήγηση από κάθε συσκευή, αλλά παράλληλα προσφέρει πλούσιο υλικό και αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα.

Το νέο website έχει σαν στόχο την άμεση ενημέρωση του χρήστη με πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο πληροφοριών για τις μοτοσικλέτες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ένδυση και λοιπά εμπορεύματα αλλά και οχήματα όπως Mule, ATV και Jet Ski. Σε συνέχεια των προϊόντων ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει πληροφορίες για την ασφάλεια των προϊόντων, τη συντήρηση τους μέσω του Kawasaki Care και νέα της εταιρείας.

Let the Good Times Roll στο νέο ελληνικό site της Kawasaki Greece και ακολουθήστε μας στα social media.

Kawasaki Greece (www.facebook.com/GreeceKawasaki)

Kawasakigreece (www.instagram.com/kawasakigreece/)

Kawasaki Greece (www.linkedin.com/company/kawasaki-gr)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon