.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 10:41

Λάρισα – Νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ – άγνωστες οι αιτίες του συμβάντος.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Λάρισα, κοντά στα μεσάνυχτα μεταξύ 17ης και 18ης Δεκεμβρίου. Νεαρός που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Το συμβάν εκτυλίχθηκε επί της οδού Αγχιάλου, στην συνοικία της Φιλιππούπολης.

Ο νεαρός, του οποίου η ηλικία δεν βεβαιώνεται επακριβώς (16 ή 18 ετών, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης) υπέστη εγκεφαλική κάκωση και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το συντομότερο δυνατόν, ώστε να κρατηθεί στην ζωή. Σύμφωνα με τιε τελευταίες ενημερώσεις, ο νεαρός έχει σημειώσει βελτίωση στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, ερευνά η Αστυνομία στην περιοχή, εξετάζοντας και βίντεο υλικό από κάμερες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 10:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon