.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 09:29

Benelli TRK 702 – Ασύλληπτο ρεκόρ στην Ιταλία μέσα σε ελάχιστους μήνες

Μετά από το 502 που «φόνευσε γίγαντες» στην γείτονα χώρα, και το TRK 702 της Benellli κάνει το δικό του ρεκόρ – Μπορείτε να μαντέψετε τι;

Τι και αν δεν κατασκευάζεται πια στην Ιταλία, όπως παλιά; Η Benelli εξακολουθεί να μιλά στην καρδιά των Ιταλών, από ότι φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων. Ο λόγος, αυτή την φορά, για το TRK 702, το οποίο παρουσιάστηκε μόλις 4 μήνες πριν, στην Ιταλική αγορά, αλλά κατάφερε μία επίδοση που καμία άλλη μοτοσυκλέτα δεν έχει δει μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, το TRK 702 πέτυχε ταξινομήσεις πάνω από 3.000 κομματιών στην ιταλική αγορά, μέσα στο διάστημα των 4 μηνών αυτών και πλασαρίστηκε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης ταξινομήσεων μοτοσυκλετών σε βάθος έτους.

Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική επιτυχία της Benelli στην Ιταλία, καθώς τα προηγούμενα χρόνια, το TRK 502 έγραψε πραγματικά ιστορία στην χώρα, πετυχαίνοντας ταξινομήσεις που δεν έκανε καμία άλλη μοτοσυκλέτα τα τελευταία 5 χρόνια (6.645 στο τέλος του 2022) και ξεπερνώντας το BMW R 1250 GS. Παράλληλα, η μάρκα τα πάει εξαιρετικά και σε άλλες κατηγορίες, ειδικά στα 300-500 κυβικά που έχει πετύχει μερίδιο έως και 40%.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 09:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon