.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 11:34

Ρεπορτάζ - H Σχολή RIDE IT στο SCOOTER FESTIVAL!

 

Διοργάνωσε ημερίδα ασφαλούς οδήγησης!

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες το 1ο Scooter Festival στον χώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Ένα τριήμερο, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2012, αφιερωμένο στα scooter, το αγαπημένο μας μέσο μετακίνησης στην πόλη (…αλλά και παραέξω!).

Η παρουσία της Σχολής Rideit



Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Ride It – Powered by BMW Motorrad δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το σημαντικό αυτό event, δηλώνοντας από την πρώτη ημέρα δυναμικά το παρών. Στο περίπτερο RIDE IT οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία διδασκαλίας της Σχολής, τα χωμάτινα και ασφάλτινα σεμινάρια οδήγησης και τις εκπαιδευτικές εκδρομές που διοργανώνονται, ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε, όπως ήταν φυσικό, και το «σήμα κατατεθέν» της Σχολής Ride It, η BMW F 800 GS στην… φυσική της ενδυμασία, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες!

Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει – τι άλλο; - μια ημερίδα με θέμα «Ασφαλής οδήγηση στην πόλη», με ομιλητές τους εκπαιδευτές της Σχολής Ride It. Στη θεματολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας, αναλύθηκαν θέματα όπως οι φυσικοί κίνδυνοι, οι καθημερινές διαδρομές και η επικινδυνότητα τους, τρόποι αποφυγής ατυχημάτων. Η ομιλία έκλεισε με τη μορφή ερωταπαντήσεων και διαδραστικής συζήτησης με το κοινό, καλύπτοντας έτσι κάθε απορία σε θέματα ασφαλούς οδήγησης.

Καλά χιλιόμετρα!


Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μακριαλέα εκ μέρους της διοργάνωσης του Scooter Festival για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε, όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην ημερίδα κι ευχόμαστε σε όλους καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με τα αγαπημένα μας scooter!


Με τιμή,

Ride It – Advanced Riding Courses

www.rideit.gr

Φωτογραφίες

 


 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 13:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - South American GS Adventure Ride It On Track – Είναι γεγονός! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon