.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:29

Τροχαίο Κατεχάκη – Αστυνομικός το θύμα παράσυρσης από τον 33χρονο γιατρό

Ο άτυχος 43χρονος επιτελούσε το καθήκον την στιγμή που έχασε την ζωή του.

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε  την Πέμπτη 1 Ιουνίου στην Κατεχάκη, έχασε την ζωή του ένας αστυνομικός 43 ετών, του οποίου τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν: Πρόκειται για τον Λουκά Δρακογιώργο, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο επιτελώντας το καθήκον της υπηρεσίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος βρέθηκε εκεί, μαζί με συνάδελφο του, προκειμένου να καταγράψουν ένα τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί νωρίτερα και το οποίο, είχε μόνο υλικές ζημιές. Ωστόσο, μόλις βγήκε από το περιπολικό, ο 43χρονος παρασύρθηκε από το όχημα του 33χρονου ιατρού, ο οποίος κατέθεσε ότι «δεν τον είδε». Στο σημείο επικρατούσε μειωμένη ορατότητα λόγω του σκότους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος γιατρός που ενεπλάκη στο δυστύχημα, προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Ο 43χρονος Λουκάς Δρακογιώργος τελικά διακομίσθηκε αναίσθητος στο 401 ΓΣΝ, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, τελικά εξέπνευσε.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon