.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:47

Yamaha NEO's Dual Battery Limited - Σε ανεπανάληπτη τιμή με επιδότηση

Η Yamaha δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το μοναδικό ηλεκτροκίνητο scooter NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες, σε προνομιακή τιμή με επιδότηση!

Η δεύτερη έκπληξη που παρουσίασε η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας που πραγματοποιήθηκε 29/03-02/04 2023 ήταν η πρώτη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του μοναδικού ηλεκτρικού scooter NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες, σε προνομιακή τιμή με επιδότηση!

H έκδοση NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση. Είναι εξοπλισμένη με δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα (ονομαστική ισχύς: 2,3 kW) και τους μεγαλύτερους τροχούς (13’’ / 13’’) στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χλμ. (Δοκιμή με τη μέθοδο WMTC Class 1 σε λειτουργία STD, πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C).

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του NEO’s DUAL BATTERY Limited ορίζεται στα 4.420€, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945€.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://kinoumeilektrika2.gov.gr/

Περισσότερες πληροφορίες:https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/campaigns/neos-dual-battery/ 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon