.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 10:39

Balkan Rally 2012 - Απονομές στην Ηγουμενίτσα

 

 

Σε κλίμα βαρύ

 

 


Του Γιάννη Αθανασίου

Την παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις επτά το απόγευμα έγιναν οι απονομές του Βalkan off road marathon 2012, στην Ηγουμενίτσα που ήταν ο φετινός σταθμός, σε κλίμα βαρύ,μιας και ο καιρός πενθούσε μαζί με όλους τους συντελεστές του Rally τον άδικο χαμό του δικού μας Χρήστου (CBI). Η Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ μαζί με τους διοργανωτές του Rally είχαν φτιάξει ένα όμορφο σκηνικό στην παραλία της Ηγουμενίτσας και παρόλο τον άσχημο καιρό, όλα κύλισαν πολύ όμορφα.

Μία Ελληνίδα στους αγωνιζόμενους


Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους συναντήσαμε στο χώρο των απονομών την Πολυτίμη Κυριακοπούλου, την Ελληνίδα η οποία συμμετείχε και τερμάτισε στον δύσκολο αυτό αγώνα. Είναι μια γυναίκα με απίστευτο ταλέντο, κουράγιο, θέληση, αποφασιστικότητα και πόσα αλλά,  λίγα από τα οποία μπόρεσα να διακρίνω στα δέκα λεπτά που μιλήσαμε. Η αρχιτέκτων, μητέρα τεσσάρων κορών, βρίσκει χρόνο τα σαββατοκύριακα και προπονείται -κάτι αδιανόητο για το 95% των εργαζόμενων μητέρων. Η Πολυτίμη μας είπε ότι η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη, επικίνδυνη, όμορφη με παρά πολλά διαδοχικά τερέν, και πολύ όμορφες εικόνες και στις τέσσερις χώρες που πέρασαν. Ένιωσε τεράστια ικανοποίηση για τον τερματισμό της και τον αφιέρωσε μαζί με τα δυο κύπελλα που πήρε στο φίλο της Χρήστο Σταλμπολτζή που ήταν η αιτία να πάρει μέρος σε αυτό το Rally. “Είναι μεγάλο το κενό που άφησε πίσω του ο Χρήστος αλλά έφυγε σε κάτι που αγαπούσε πολύ και ακλουθούσε με πάθος”, ήταν τα λόγια της.

Τέλος στην ερώτηση αν θα  πρότεινε σε νέες κοπέλες να ασχοληθούν με το άθλημα μας απάντησε: “αν το θέλουν πραγματικά, να το δοκιμάσουν, είναι ένα άθλημα που θέλει κουράγιο, δύναμη και πολλές θυσίες.

Φωτογραφίες απονομών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 10:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon