.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 16:21

Zulap Flat Track Day - Επιτυχής η πρώτη συνάντηση του 2023

Go Fast, Turn Left στην Αττική! Η πρώτη flat track συνάντηση της Zulap για τη νέα χρονιά διοργανώθηκε το διήμερο 18-19 Φλεβάρη στο  παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου στις Λεκάνες των Θρακομακεδόνων.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου διεξήχθη σχολείο flat track ενώ η Κυριακή ήταν ημέρα προπόνησης και επίδειξης με 18 αναβάτες χωρισμένους σε αντίστοιχες κατηγορίες να γλιστράνε στην οβάλ διαδρομή χωρίς μπροστινό φρένο, οι περισσότεροι με μοτοσυκλέτες supermoto και βρόχινα ή χαραγμένα ελαστικά. Δεν έλειπαν όμως και τα δικύλινδρα ενώ η κατηγορία DTX (με τροχούς 19”) ανεβαίνει σταθερά σε συμμετοχές. Ευχάριστη έκπληξη, η συμμετοχή δύο ταλαντούχων νέων αναβατών που εκπροσωπούν τη χώρα σε διοργανώσεις του εξωτερικού, του Βασίλη Παντελεάκη και του Σπύρου Φουρθιώτη.

H εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό και δε θα ήταν εφικτή αν οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων  και ο Δήμος Αχαρνών δεν αγκάλιαζαν την προσπάθεια αυτή.

Μαζί τους, τοπικές επιχειρήσεις αλλά και εταιρίες του χώρου της μοτοσυκλέτας υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια ενώ ακούγονται και κάποιες πρώτες κουβέντες για την διεξαγωγή ενός πιλοτικού αγωνιστικού θεσμού στο προσεχές μέλλον.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 18 & 19 Μαρτίου στον ίδιο χώρο. Μείνετε συντονισμένοι!

Για πληροφορίες σχετικά με ημερίδες flattrack μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ομάδα της Zulap, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Φωτογραφίες: ©Κωνσταντίνος Αντωνάκης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 16:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon