.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 11:10

Ρεπορτάζ – Εγκαίνια MPS Manolakakis Parts Specialists στον Ίλιον

Ένα νέο μεγάλο κατάστημα που έχει τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη σας περιμένει στο Ίλιον.

Το υπέροχα καλοκαιρινό βραδάκι της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος MPS Manolakakis Parts Specialists, ενός υπερκαταστήματος με τεράστια γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες του μοτοσυκλετιστή σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Όπως λέει και το όνομα της επιχείρησης, στους χώρους του νέου καταστήματος θα βρει κανελίς γνήσια ανταλλακτικά από πολλές δημοφιλείς μάρκες της αγοράς: Dayang, Daytona, Honda, Kawasaki, KTM, Modenas, Piaggio, Suzuki, SYM, Yamaha.

DSC 1189

Εκτός αυτών διατίθεται ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων και εξαρτημάτων για τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας ή του σκούτερ, από γνωστές εταιρείες όπως Apido, Xcardinals, Dr Pulley, Faito, J Costa, Kitaco, Koso, Malossi, Ohlins, Polini, Racing Boy, RMS, Takegawa, Uma, Skyrich.

Η συνέχεια έχει πολλές επιλογές αξεσουάρ από επώνυμες εταιρείες, όπως είναι οι Abus, Acerbis, Ariette, Bagster, Colori, Givi, Kappa, Koso, Lightech, Progrip, Renthal, Shad, Tucano Urbano, Lampa, Luma, Polo, M-Tech, Harris, Sena και πολλές άλλες.

DSC 1183

Και τα ψώνια δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η MPS διαθέτει πλούσιο κατάλογο σε είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη, από κράνη και τζάκετ ως προστατευτικά και είδη ταξιδίου.

Ο πελάτης θα βρει στον ίδιο χώρο ελαστικά για το δίκυκλό του, έναν ολόκληρο κόσμο λιπαντικών από τις γνωστότερες εταιρείες του χώρου – Bardahl, Bel Ray, Castrol, Agip, Ipone, K&N, Motorex, Motul, Spectro και άλλες.

DSC 1195

Τέλος, μια από τις δραστηριότητες της MPS περιλαμβάνει τη διάθεση των ηλεκτρικών σκούτερ της Sunra.

Ευχαριστούμε θερμά την MPS και τον ιδιοκτήτη της, Γιάννη Μανωλακάκη, για την πρόσκληση στη όμορφη γιορτή που έστησε για τα εγκαίνια του καταστήματός του, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την εξέλιξη της γνωστής Madness Moto που δραστηριοποιούταν για χρόνια στη Λεωφόρο Θηβών στο Ίλιον.

DSC 1209

Ευχόμαστε ολόθερμα καλές δουλειές!

MPS Manolakakis Parts Specialists
Ιδομενέως 114, Ίλιον
Τηλέφωνο: 210 2615600
Web: https://mps.net.gr/
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon