.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 10:12

Κόμβος Τατοΐου και Δροσίνη κοντά στην Αττική Οδό - Έπεσαν οι υπογραφές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδας προχώρησαν στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου το οποίο στόχο έχει να συμβάλει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και στην ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για το έργο «Διαμόρφωσης του κόμβου των οδών Τατοΐου και Δροσίνη κοντά στη συμβολή με την Αττική Οδό» το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 540.000€. Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9781.02.020) μέχρι το ποσό των 458.800,00 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Μεταμόρφωσης προϋπολογισμού για το υπόλοιπο ποσό των 81.200,00 ευρώ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρούσα ήταν η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Καθημερινότητας του Πολίτη Σ. Σαριδάκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν για μια σειρά από έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή καθώς και για τα έργα της νέας προγραμματικής περιόδου. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon