.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 09:45

Λεωφόρος Μεσογείων - Ξεκίνησαν διαδικασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος επί της Λεωφόρου Μεσογείων, από το ύψος της Αγίας Κυριακής έως την πλατεία Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που υλοποιεί η Περιφέρεια για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Αττικής. [Δελτίο Τύπου]

Οι εργασίες εκτελούνται χωρίς να προκαλούν ταλαιπωρία στους οδηγούς καθώς γίνεται τμηματική κατάληψη οδοστρώματος, χωρίς να διακόπτεται η κυκλοφορία. Από τη Δευτέρα το βράδυ οπότε και ξεκίνησαν οι εργασίες και μέχρι στιγμής, έχουν ασφαλτοστρωθεί τα πρώτα 500 μέτρα.

Παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες κατασκευής της νέας πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να παραδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής για χρήση στους πολίτες, ενισχύοντας την ασφάλεια των μετακινήσεων για τους πεζούς.

Η νέα πεζογέφυρα, αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά και την κυκλοφορία στη συγκεκριμένη λεωφόρο, καθώς οι πεζοί θα διασχίζουν το δρόμο υπέργεια. Με την παράδοση της γέφυρας θα ακολουθήσει νέα ρύθμιση στους φωτεινούς σηματοδότες, προκειμένου να δίνεται περισσότερος χρόνος διέλευσης για τα οχήματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon