.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 11:13

Πυρκαγιές – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενημερωθείτε πριν κινηθείτε

Με τουλάχιστον τρεις μεγάλες καταστροφές εν εξελίξει σε Αττική, Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία, τίθενται διαρκώς σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αν έχετε σκοπό να κινηθείτε οδικώς προς ή διαμέσου κάποιας από τις πληγείσες περιοχές, καλόν είναι να ενημερωθείτε για τις ισχύουσες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία, καθώς αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει προσωρινά, μεταξύ αυτών και η Νέα Εθνικός Οδός Αθηνών-Λαμίας σε κάποια σημεία στην Αττική.

Επίσης, οδηγούμε με διπλή προσοχή και σύνεση στους δρόμους σήμερα, σε πολλά σημεία η ορατότητα είναι πολύ χαμηλή λόγω της κάπνας, ειδικά στο Λεκανοπέδιο Αττικής που έχει καλυφθεί πλήρως.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχουν αναρτημένες (στην κεντρική σελίδα) ανακοινώσεις για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και μάλιστα ενημερώνονται με νεότερες πληροφορίες για νέους δρόμους που έκλεισαν ή άλλους που ξανάνοιξαν.

Ας δούμε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΕΛ.ΑΣ. (6/8/2021):

Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Λόγω διακοπής της κυκλοφορίας τόσο στον παράδρομο όσο και στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, όπου γίνεται και η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν την κίνηση προς τη Γέφυρα Καλυφτάκη εκτός εξαιρετικών αναγκών και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων.

Εύβοια

Λόγω πυρκαγιάς σε εξέλιξη στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού, από το 59ο ως το 63.5ο χιλιόμετρο

Η κίνηση από Εύβοια προς Αθήνα επίσης συναντά αρκετούς κλειστούς δρόμους:

- από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το 2ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς Ε.Ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας, αυτοκινητόδρομο Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας),

- από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Ε.Ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας (αυτοκινητόδρομος Α-11)

- από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το 1ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας- Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς), καθώς και

- από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon