.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 13:41

ΑΜΟΤΟΕ - Τιμωρία κριτή για άδικη απόφαση στο HSBK 2020

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ τιμώρησε τον κριτή που είχε αποκλείσει άδικα τον αναβάτη της Racing κατηγορίας του δεύτερου αγώνα HSBK 2020 Βελή Εϊπόγλου, αφαιρώντας προσωρινά το πτυχίο του.

Θυμίζουμε πως ο Εϊπόγλου αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα στην αρχή του αγώνα της Racing κατηγορίας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έσπευσε στην pitlane για να λάβει τη συνδρομή του μηχανικού του. Εκεί ωστόσο ο κριτής Αναστάσιος Παπαδάς του απαγόρευσε να λάβει βοήθεια από τον μηχανικό του, παρότι κάτι τέτοιο επιτρέπεται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2020 της ΑΜΟΤΟΕ!

Εξαιτίας έτσι της βαριάς αμέλειας που επέδειξε κατά την άσκηση των καθηκόντων του κατά τον 2o αγώνα του ΠΠΤΜ 2020 στα Μέγαρα, σχετικά με τη γνώση και εφαρμογή των κανονισμών ταχύτητας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ, κατά την συνεδρίαση του στις 29/10/2020, αποφάσισε την προσωρινή αφαίρεση του πτυχίου Αγωνοδίκη/Αλυτάρχη/Κριτή που έχει απονεμηθεί στον κ. Αναστάσιο Παπαδά για χρονικό διάστημα ενός έτους, δηλαδή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2021 και καλείται μετά το πέρας της 30ης Οκτωβρίου 2021, σε επανεξέταση των γνώσεών του επί των κανονισμών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon