.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:48

Ρεπορτάζ - Harley-Davidson Athena Open House

We welcome all to come as they are!

Με σλόγκαν το ''we welcome all to come as they are'', άνοιξε τις πόρτες της η Harley-Davidson Athena, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Από νωρίς το πρωί οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν εκπτώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ έως και -50%, αλλά και να αποκτήσουν έναν πίνακα ζωγραφικής, σε καμβά από κούτα μοτοσυκλέτας Harley-Davidson! Μία πρωτότυπη ιδέα για όσους είναι λάτρεις της τέχνης - τέτοιοι πίνακες σε χαρτόνια από κούτες μοτοσυκλετών, κοστολογούνται πάνω από 1000 δολάρια στην Αμερική!

Οι πίνακες είχαν εκτεθεί στον φυσικό τους χώρο, στο συνεργείο της Harley-Davidson Athena, το οποίο για την περίσταση είχε μεταμορφωθεί σε συναυλιακό χώρο, με live μουσική και ποτά να κρατούν τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ.

Φυσικά όλα τα νέα μοντέλα 2020 της Harley-Davidson ήταν εκεί, στο μπροστινό τμήμα του μαγαζιού, προκειμένου το κοινό να μπορεί να δει και αγγίξει τις αγαπημένες του μοτοσυκλέτες.

Ένας συνδυασμός τέχνης και μοτοσυκλέτας, με μουσική και διασκέδαση, σε ένα Open House από τα λίγα, που μόνο η Harley-Davidson Athena ξέρει να δημιουργεί!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon