Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:21

Ταξινομήσεις Ιουλίου - Σε αναμονή λόγω μπερδέματος ΥΜΕ-ΕΛΣΤΑΤ

Λόγω ενός μπερδέματος στην επικοινωνία μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και ΕΛΣΤΑΤ, η τελευταία έλαβε πλημμελή στοιχεία ταξινομήσεων αυτοκινήτων και δικύκλων, κάτι που οδήγησε στη μεγάλη καθυστέρηση της ανακοίνωσης των ταξινομήσεων των μοντέλων του Ιουλίου.

Αν παρακολουθείτε τακτικά τα άρθρα του ΒΙΚΕΙΤ περί ταξινομήσεων, θα έχετε ήδη διαπιστώσει πως οι ταξινομήσεις Ιουλίου όσον αφορά σε μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter, παπιών και ATV απουσιάζουν.

Αυτό συμβαίνει λόγω του παραπάνω μπερδέματος μεταξύ ΥΜΕ-ΕΛΣΤΑΤ, και από ότι καταλαβαίνουμε τα στοιχεία του Ιουλίου θα σταλούν μαζί με αυτά του Αυγούστου -τα αναμένουμε γύρω στις 10-15 Σεπτεμβρίου.

Υπομονή λοιπόν, και ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα στην εύρυθμη ανακοίνωση των ταξινομήσεων. 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube