.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 14:04

Forma boots: Παρουσίαση και τεχνικό σεμινάριο

Στις εγκαταστάσεις της Motomarket

Παρουσίαση και τεχνικό σεμινάριο πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της ιταλικής Forma στις εγκαταστάσεις της αντιπροσώπου τους στην Ελλάδα, Motomarket, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα τους αλλά και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν σε αυτά.

forma mpotes reportaz motomarket 2

Η ιταλική Forma μετρά μόλις 20 χρόνια ζωής, ωστόσο έχει καταφέρει σε αυτό το σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον χώρο των δύο τροχών (παρουσία και στο MotoGP, στην κορυφή των αγώνων). Η Forma προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με ξεχωριστό design που έχουν αρχίσει και κατακτούν μεγάλη μερίδα του δίτροχου κοινού, μικρής αλλά και μεγάλης ηλικίας και διανέμονται μέχρι στιγμής σε 70 χώρες.

forma mpotes reportaz motomarket 3

Την παρουσίαση και το τεχνικό σεμινάριο ανέλαβε ο Mauro Piva, διευθυντής πωλήσεων της S.D.E. Motorsports. Ο κ. Piva έκανε λόγο για τις κορυφαίες τεχνολογίες και υλικά που ενσωματώνονται στα προϊόντα της Forma, για τον σχεδιασμό, την εξέλιξη (έχουν δικό τους τμήμα έρευνας και εξέλιξης) και την παραγωγή τους που γίνεται κυρίως στην Ευρώπη αλλά και για τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από τους ανθρώπους της Forma με στόχο την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής Forma εδώ.

Δείτε τα προϊόντα της Forma στην σελίδα της Motomarket εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 14:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon