.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 17:32

ΕΛ.ΑΣ.: Έλεγχοι στην Βάρκιζα για αυτοσχέδιους αγώνες

Εκατοντάδες έλεγχοι και τέσσερεις συλλήψεις

Ειδική εξόρμηση στην περιοχή της Βάρκιζας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Δ-νσης Τροχαίας Αττικής, καθώς και αστυνομικών από άλλες Υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησε η διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, τις βραδινές ώρες της 24 προς 25-11-2018.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, συνελήφθησαν τέσσερις (4) οδηγοί, τρεις (3) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και ένας (1) σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Συνολικά διενεργήθηκαν -365- τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν -137- παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα και ειδικότερα:

 Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: 36

 Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 11

 Επικίνδυνοι ελιγμοί: 2

Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): 4

 Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: 84

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -27- άδειες ικανότητας οδήγησης, -31- άδειες κυκλοφορίας και -31- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό -10- οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 17:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon