.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:12

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Ducati Multistrada 1260 Enduro στην Ιταλία

Στους λόφους της Τοσκάνης

Του Τάκη Μανιάτη

Η παρουσίαση της νέας Ducati Multistrada 1260 Enduro έγινε στην Τοσκάνη, και το BIKEIT βρέθηκε εκεί προκειμένου να οδηγήσει την νέα adventure της ιταλικής φίρμας.

ducati multistrada 1260 enduro presentation 1

Βρισκόμενοι στην Μπολόνια, είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την επαφή μας με τους ανθρώπους της Ducati, ξεκινώντας με μία επίσκεψη στο εργοστάσιο. Στο Borgo Panigale, το διάλλειμα ξεκινά αυστηρά στις 12 το μεσημέρι κι έτσι πέσαμε ακριβώς στην ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι απολάμβαναν τον ήλιο, τον καφέ και το φαγητό τους.

ducati multistrada 1260 enduro presentation 2

Εμείς κάναμε μία επίσκεψη στο μουσείο της Ducati όπου μας περίμενε το όπλο του Andrea Dovizioso στην είσοδο, και η σειρά Scrambler αμέσως μετά. Η ιστορία της εταιρίας από το πρώτο δίκυκλο έως τις τελευταίες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες αλλά και της παραγωγής, ήταν στημένη σε αυτό τον πολύ όμορφο χώρο που αξίζει μία επίσκεψη απ' όποιον βρεθεί εκεί.

ducati multistrada 1260 enduro presentation 17

Αφού απολαύσαμε το γεύμα και τον καφέ μας στους ιδιαίτερης σχεδίασης χώρους του εργοστασίου, αναχωρήσαμε για την Τοσκάνη, και το Nipozzano Castle στο οποίο θα γινόταν η παρουσίαση.

ducati multistrada 1260 enduro presentation 103

Ευγενικοί όπως πάντα οι άνθρωποι της Ducati μας υποδέχτηκαν και πραγματοποιήθηκε η τεχνική παρουσίαση του μοντέλου που θα διαβάσετε σε ξεχωριστό άρθρο.

ducati multistrada 1260 enduro toskani 2 14

Η επόμενη μέρα περιελάμβανε οδήγηση σε δασικούς χωματόδρομους και στο πάρκο εκπαίδευσης της σχολής της Ducati D.R.E., και αργότερα, σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, γύρω από την Τοσκάνη.

ducati multistrada 1260 enduro presentation 48

Προσεκτικά επιλεγμένες διαδρομές για τις δυνατότητες της νέας Multistrada 1260 Enduro, ώστε να δουν οι δημοσιογράφοι πως μπορεί μία τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα να είναι εξίσου απολαυστική στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα, δίνοντας στον όρο Adventure μία διαφορετική sport χροιά. 

ducati multistrada 1260 enduro presentation 29

Το σύντομο ταξίδι μας τα είχε όλα, από αρκετή οδήγηση σε διαφορετικά τερέν, καλό φαγητό και εξαιρετική παρέα από τους Ιταλούς φίλους.

Τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγικές εντυπώσεις θα διαβάσετε σε ξεχωριστό άρθρο.

Φωτογραφίες BIKEIT

Επίσημες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 15:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon