.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 13:38

Ρεπορτάζ – KYMCΟ: Παρουσίαση Xciting-S 400i ABS Noodoe

Η νέα, ακόμα πιο δυναμική εικόνα της KYMCO

Στην KYMCO πάνε πλέον… με χίλια. Ενώ ακόμα ο απόηχος από την παρουσίαση του AK 550i δεν έχει σταματήσει, η εταιρεία προχωρά στην εκτεταμένη ανανέωση ενός πολύ σημαντικού μοντέλου στην γκάμα της, του Xciting 400.

Όλη η εμπειρία και το know-how της εταιρείας από την πολυετή ενασχόληση της στην σχεδίαση και την δημιουργία scooter, φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί στο Xciting-S 400i ABS Noodoe, στου οποίου την παρουσίαση παραβρεθήκαμε, στις 25/09/2018.

kymco parousiasi xciting s 400 parousiasi 3

Το μέρος που επέλεξε η Moto Trend SE, επίσημη αντιπρόσωπος της KYMCO στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου μοντέλου, δεν ήταν τυχαίος. Ο πολυσυλλεκτικός χώρος εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων, Τzaferi 16, στην οδό Πειραιώς, στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο παλιό εργοστάσιο παρασκευής καλλυντικών και διακρίνεται για την industrial αισθητική του, ενταγμένη μέσα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Στο κέντρο της Αθήνας λοιπόν, σε ένα μέρος με υψηλή αισθητική, μας αποκαλύφθηκε το νέο scooter της KYMCO, του οποίου οι γραμμές και ο αστικός – περιαστικός προσανατολισμός, ταίριαζαν άψογα με το συγκεκριμένο περιβάλλον.

kymco parousiasi xciting s 400 parousiasi 10

Η παρουσίαση είχε δύο σκέλη, το ένα αφορούσε τις κατευθύνσεις, τις ιδέες και τις αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε η ανανέωση του μοντέλου και το δεύτερο σκέλος, αφορούσε καθαρά το τεχνικό κομμάτι.  

To “Win my Heart” (Κέρδισε την καρδιά μου), είναι το νέο moto της KYMCO, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η εξέλιξη του νέου αυτού scooter. Aν και εκ πρώτης ακούγεται κάπως γενικό και αφαιρετικό ως κατεύθυνση, τελικά, όπως μας εξηγήθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η φιλοσοφία αυτή συντίθεται από συγκεκριμένες συνισταμένες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και όλες τις διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής ενός αναβάτης, όπως διαμορφώνεται σήμερα.  

kymco parousiasi xciting s 400 parousiasi 15

Τις ανάγκες και τα θέλω που προκύπτουν λοιπόν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής θέλησαν να καλύψουν οι άνθρωποι της KYMCO με το νέο Xciting-S 400i ABS Noodoe. H παρουσίαση, συμπεριελάμβανε επίσης και μια εκτενή αναφορά στην multimedia πλατφόρμα Noodoe της KYMCO, με την οποία εξοπλίζεται τόσο το νέο Xciting, όσο και άλλα μοντέλα της KYMCO.

To Noodoe, του οποίου οι δυνατότητες περιγράφονται ΕΔΩ, όπως μας ανακοινώθηκε, είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα, η οποία μέσω συχνών ενημερώσεων λογισμικου θα εξελίσσεται και θα αποκτά νέες δυνατότητες.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την δοκιμή του νέου Xciting-S 400i ABS Noodoe στον δρόμο (περισσότερα σε λίγο), ενώ είχαμε επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουμε και την έκδοση του γνωστού Downtown 350i ABS Noodoe.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 13:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon