.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 15:46

Ρεπορτάζ - KTM SX 2019 στην Ιταλία

 

Με "παγκόσμιες" εκπλήξεις!!

 


Του Τάκη Μανιάτη

Όνειρο ήταν, και πέρασε! Στην πίστα Malagrotta MX Track του Tony Cairoli στην Ιταλία, λίγο έξω από την Ρώμη, με καλεσμένο τον Ryan Dungey και τον Jorge Prado, με όλα τα νέα μοντέλα motocross της KTM για το 2019. Τσιμπήστε με!

Αυτή η παρουσίαση των νέων μοντέλων motocross της KTM για το 2019, ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να κάνω εχθρούς.
Τα μηνύματα βροχή στα social media, από ανθρώπους που ήθελαν να είναι παρόν, να δούνε από κοντά τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Supercross, Ryan Dungey, να οδηγεί. Από ανθρώπους που ήθελαν να σταθούν και να φάνε δίπλα από τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Motocross, Antonio Cairoli, και το νέο ταλέντο, και νικητή στην MX2, 17χρονο Ισπανό, Jorge Prado.

Η KTM ''έδωσε ρέστα'' για μία ακόμη φορά, δείχνοντας πως οι παρουσιάσεις της, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.
Βρεθήκαμε στην Ιταλία, στην Ρώμη, στην ιδιωτική πίστα του Cairoli, όπου παρέλασαν μπροστά μας όλα τα νέα μοντέλα motocross της KTM για το 2019.
Είδαμε την παρουσίαση τους μέσω μέσω μίας τεράστιας οθόνης πλάτους 15 μέτρων (!!), απολαύσαμε τις επεξηγήσεις των μηχανικών σε τρία διαφορετικά group για πλαίσιο, κινητήρα και αναρτήσεις / ήδη βελτίωσης.

Φάγαμε για... 15 μέρες την πρώτη μέρα, και όσο έπρεπε την επόμενη, σε πλωτό εστιατόριο δίπλα από το Βατικανό, και εντρυφήσαμε για μία ακόμη φορά στην πορτοκαλί οικογένεια, δίνοντας τα εύσημά μας, τόσο για την διοργάνωση, και φυσικά, για τις Motocross μοτοσυκλέτες της, που ανεβάζουν το επίπεδο ακόμη πιο ψηλά.

Another Step Forward και αναμείνατε για τεχνικές αλλά και οδηγικές λεπτομέρειες!

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 15:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon