.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 13:53

Motoaction Husqvarna Test Days

 

Δυνατές εμπειρίες με τα Husky του 2018 έζησαν οι Βορειοελλαδίτες αναβάτες!

 

Πολύ επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του Husqvarna Test Days από την Motoaction. Την Κυριακή 12/11/2017, στην θέση Κρανούλά των Ιωαννίνων, σε μια τοποθεσία με πλούσιο ανάγλυφο και ποικίλο τερέν η οποία είχε βραχεί ιδανικά την προηγούμενη ημέρα, οι λάτρεις της off – road οδήγησης είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Husqvarna και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες τους. 

Οι διαθέσιμες για test ride μοτοσυκλέτες ήταν τα επαναστατικά “ψεκαστά” δίχρονα enduro Husqvarna ΤΕ 250i & TE 300i, που αλλάζουν τα δεδομένα στον χώρο, η dual sport Husqvarna 701 Enduro, με τις μοναδικές δυνατότητες σε άσφαλτο και χώμα, καθώς και η ναυαρχίδα των 4T MX της Husqvarna, FC 450.

Οι επισκέπτες στο test ride εντυπωσιάστηκαν από τα Husqvarna του 2018, απήλαυσαν την οδήγηση και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την διοργάνωση του event, το οποίο όπως μας πληροφορεί η motoaction, θα έχει και συνέχεια!

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 13:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon