.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 19:18

Ρεπορτάζ - Desmo Owners Club Hellas

 

Έκλεισε 10 χρόνια, με πάρτυ!

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Τσιτσέλης, Θοδωρής Πανταζής, Desmo Owners Club Hellas

Πάρτυ για να γιορτάσει τα δέκα του χρόνια διοργάνωσε το Desmo Owners Club Hellas την Κυριακή 14 Μαίου, στον χώρο του Giallou Club, στα Σπάτα.

Το Desmo Owners Club ξεκίνησε την λειτουργιά του τον Οκτώβρη του 2007 στα πλαίσια των αναγκών μιας οργανωμένης λέσχης, η οποία είναι και επίσημα αναγνωρισμένη από το ιταλικό εργοστάσιο αλλά και από την ελληνική αντιπροσωπεία. Στόχος της λέσχης η κάλυψη των αναγκών (υλικών και…άυλων.. ) των ελλήνων κατόχων Ducati.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της λέσχης να ευχαριστήσουν την KOSMOCAR, για την στήριξή της αλλά και τους χορηγούς της λέσχης που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τη λέσχη με δώρα για τις διάφορες ανάγκες της.

Παράλληλα απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες σε άτομα που έχουν διακριθεί για την συνεισφορά τους στη λέσχη με τον κ. Μυτιληνάκη Γιάννη να τιμάται πρώτος. Ακολούθησαν οι βραβευση των κ.κ. Στρωματιά Θεοφάνη, Νταή Θωμά, Φιλιππάκη Στέλιο, Καρίμαλη Παντελή, Μπίνη Δημήτριο, Κιούρκο Σωκράτη, Παπασταύρου Σταύρο, Φέρμελη Γεώργιο, Σμπρίνη ΚΩΣΤΑ, Πίσσαρη Χρήστο, Γιαννακόπουλο Κώστα, Πέτρου Νικόλαο, Μέλλο Γεώργιο, Φένδρο Κώστα, Λασκαρά Διονύση, Κρασά Στηβ, Μπλάζο Κώστα και Μαστροδημητρόπουλο Τάσο.

Ειδική αναφορά έγινε στον κ. Κοντό Σόλωνα, ο όποιος ήταν ο προηγούμενος αντιπρόσωπος της Ducati στην χώρα μας, προς αναγνώριση του έργου του.

Τιμήθηκαν επίσης οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι της λέσχης οι κ.κ. Τσίντζας Βαγγέλης (ο άνθρωπος που τα ξεκίνησε όλα) και Κυριακίδης Μιχάλης, οι οποίοι και ορίστηκαν ως επίτιμοι πρόεδροι.

Η καλή διάθεση και η καλή μουσική συμπλήρωσαν άριστα την εικόνα της εκδήλωσης και εμείς ευχόμαστε με τη σειρά μας στο Desmo Owners Club Hellas πάντα χαρές και να τα εκατοστίσει!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 19:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon