.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 09:26

Triumph Street Triple: Τρεις νέες επετειακές εκδόσεις

 

Σε περιορισμένη παραγωγή, στη Βρετανία ΜΟΝΟ

 

Λίγο πριν δούμε το νέο Street Triple του 2017, η Triumph Βρετανίας, σε συνεργασία με το βαφείο μοτοσυκλετών 8Ball Custom Paintwork παρουσίασε 3 νέες επετειακές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για το τρέχων μοντέλο Street Triple.

street triple special paint 6

Τρεις νέες εκδόσεις λοιπόν, με εορταστική διάθεση για τα 10 χρόνια Street Triple και σε 50 κομμάτια έκαστη, κλείνουν το κεφάλαιο του προηγούμενου Street Triple με τον καλύτερο τρόπο -δυστυχώς για εμάς όμως, ΜΟΝΟ για όσους τυχερούς μένουν στη Βρετανία.

Οι τρεις αυτές εκδόσεις είναι η Street Triple R DARK, η Street Triple Gold και η Street Triple Grey.

street triple special paint 2

H DARK είναι μια Street Triple R με σκοτεινή βαφή, και με τη βρετανική σημαία (Union Jack) στα πλαινά πλαστικά. Στο ρεζερβουάρ υπάρχει αρίθμηση (1-50), ενώ το μοντέλο θα έρχεται εξοπλισμένο με καρίνα, ζελατίνα, κάλυμμα για μετατροπή σε μονόσελο, με τη μισή σέλα από Alcantara και κόκκινη ραφή στο χέρι.

street triple special paint 3

Τόσο η Street Triple Gold όσο και η Grey διαθέτουν ζάντες βαμμένες στο χέρι, με το επετειακό logo της Triumph για τα 10 χρόνια Street Triple. Όπως η DARK έτσι κι αυτές οι 2 εκδόσεις διαθέτουν τις σέλες από Alcantara και ραφή στο χέρι.

street triple special paint 7

Η Street Triple R Dark θα αρχίσει να διατίθεται από το δίκτυο των Βρετανών dealers την 1η Οκτωβρίου 2016, ενώ οι Street Triple Grey & Street Triple Gold θα είναι διαθέσιμες (πάντα ΜΟΝΟ στη Βρετανία) από τα μέσα Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 09:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon