.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 14:14

Triumph Tiger 1200 - Teaser Video και πρώτες Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης

Δείτε το πρώτο επίσημο teaser-video για το επερχόμενο Triumph Tiger 1200, και χαζέψτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης της πρωτότυπης έκδοση με βαφή-καμουφλάζ.

Η ολοκαίνουργια Tiger 1200 βρίσκεται στα τελικά στάδια δοκιμών όπως μας πληροφορεί η βρετανική εταιρεία, ενώ αναφέρει πως οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που ο χαρακτηρισμός "μεταμόρφωση" αποδεικνύεται λίγος!

Σχεδιασμένη για να χαρίσει την υπέρτατη Adventure εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία, η νέα Tiger 1200 θα έχει πλεονεκτήματα σε κάθε τομέα, σε μια ολοκαίνουργια οικογένεια μοτοσυκλετών.

Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία του Hinckley, η μοτοσυκλέτα θα είναι σημαντικά ελαφρύτερη από τον πιο κοντινό της αντίπαλο, με μια συγκλονιστική μεταμόρφωση όσον αφορά στο βάρος της.

Παράλληλα η νέα 1200 θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τρικύλινδρου κινητήρα με νέα επίπεδα ευελιξίας, ελέγχου και κρατήματος.

Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε το νέο διπλό ψαλίδι που αντικαθιστά το μονόμπρατσο του απερχόμενου μοντέλου, τους νέους προβολείς και το νέο κοστούμι, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για τις επόμενες επίσημες ενημερώσεις της Triumph

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon