.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 17:13

Triumph 1200 Scrambler 2019 - Spy pics

 

Με τεράστιες διαδρομές αναρτήσεων

Μια νέα μοτοσυκλέτα πρόκειται να προστεθεί στη γκάμα της Triumph και να συνεχίσει το έργο του αερόψυκτου Scrambler 900. Αυτή τη φορά όμως με υγρόψυκτο κινητήρα 1200 κ.εκ. Και πραγματικά αξιόλογες εκτός δρόμου δυνατότητες, αν κρίνουμε από τις διαδρομές των αναρτήσεων της.

Κινητήριος δύναμη στο νέο Scrambler, του οποίου κατασκοπικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε διάφορα βρετανικά site, πιστεύεται πως θα είναι ο γνωστός σύγχρονος υγρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας της Triumph με τους 76 hp και τα 10,8 κιλά ροπής, που χαρίζουν άλλο αέρα στο μοντέλο.

Η μεγάλη αλλαγή όμως σε σχέση με το προηγούμενο Scrambler είναι οι τεράστιες διαδρομές των αναρτήσεων, κάτι που σημαίνει πως η Triumph θέλει να προικίσει τη νέα της μοτοσυκλέτα με δυνατές off-road δυνατότητες.

triumph scrambler 2019 1

Μιλάμε για ένα ανάποδο πιρούνι της Showa και δύο πίσω αμορτισέρ της Ohlins, τα οποία εδράζονται σε ένα νέο, μακρύτερο ψαλίδι. Με διαδρομή αναρτήσεων πιθανώς κοντά στα 200mm, η μοτοσυκλέτα θα είναι έτοιμη ακόμα και για... άλματα σε αυθεντικό στιλ Steve McQueen -βλ. μεγάλη απόδραση! Λέτε να δούμε κάποια ανάλογη διαφήμιση; Μπα, πολύ επικίνδυνη για τα σύγχρονα πολιτικώς ορθά στάνταρ στον τομέα. Κι αν κάποιος ιδιοκτήτης θελήσει να αναπαράγει το stunt;

Ο μπροστινός τροχός θα είναι 21 ιντσών, αντίθετα με τον 19άρη του προηγούμενου Scrambler, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στην χωμάτινη οδήγηση, όσο και στην μεγαλύτερη γκάμα Off-road ελαστικών που θα μπορεί να φορέσει η μοτοσυκλέτα.

Οι τροχοί διαθέτουν ακτίνες, όπως θα έπρεπε, ενώ οι ακτίνες δένουν στις άκρες της ζάντας, ώστε το καινούργιο Scrambler να μπορεί να φέρει tubeless ελαστικά.

Οι διπλές ακτινικές τετραπίστονες monobloc δαγκάνες στο μπροστινό φρένο ανήκουν στη Brembo, όπως και η πίσω διπίστονη δαγκάνα.

triumph scrambler 2019 3

Άλλες λεπτομέρειες που προσέχει κανείς είναι οι ενισχυμένες χούφτες στο τιμόνι, η προστατευτική ποδιά στον κινητήρα, η επίπεδη και λεπτή σέλα, και ο μικρός στρογγυλός προβολέας.

Αναμένουμε το νέο Scrambler να διαθέτει ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο και συστήματα ασφαλείας Traction Control & ABS τα οποία θα μπορούν να απενεργοποιηθούν για off-road οδήγηση.

Η μοτοσυκλέτα θα αποτελέσει, το πιθανότερο, έκθεμα της Triumph στην EICMA 2018, στο Μιλάνο, για να βγει στην παραγωγή αργότερα, ως μοντέλο 2019, σε μια τιμή ανάλογη του premium Thruxton R.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 17:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph – Street Twin Black Inspiration Kit Video: Triumph Speed Triple 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon