.
Κατηγορία Rieju
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 12:36

Rieju MR 300 Ranger - Οικονομική και διασκεδαστική

Πέρα από τα καθαρόαιμα αγωνιστικά μοντέλα της γκάμας της, η Rieju παρουσίασε και το MR 300 Ranger, μια οικονομική και διασκεδαστική δίχρονη μοτοσυκλέτα Enduro 300 κυβικών, που δεν έχει ως πρώτο στόχο το να κερδίζει αγώνες, αλλά να σε βοηθά να περνάς καλά στο βουνό.

Το MR 300 Ranger βασίζεται στην αντίστοιχη Ranger μοτοσυκλέτα της GasGas, καθώς θυμίζουμε πως η Rieju αγόρασε από την Torrot τα δικαιώματα για την παραγωγή των πρώην GasGas, με την ΚΤΜ να έχει αγοράσει το όνομα GasGas, παρουσιάζοντας όμως για την ώρα μοτοσυκλέτες που ουσιαστικά είναι... “κόκκινα ΚΤΜ”.

Το Rieju MR 300 Ranger έχει το ίδιο πλαίσιο και κινητήρα με τις περισσότερο έτοιμες για αγώνα MR Pro και MR Racing, με πιο επίπεδη καμπύλη δύναμης, χαμηλότερη σέλα στα 925 mm, πιο μαλακές αναρτήσεις της KYB, και πιο προοδευτικά φρένα.

Για την εκκίνηση έχουμε τόσο μίζα όσο και μανιβέλα, ενώ ο πιο ροπάτος χαρακτήρας του κινητήρα επιτυγχάνεται με νέα εξάτμιση.

Φυσικά, για τη νέα απόδοση χάνεται λίγη από τη δύναμη ψηλά, όμως αυτό επηρεάζει μόνο τους αγωνιζόμενους, και όχι τους αναβάτες που θέλουν γεμάτο κινητήρα για καθημερινή διασκέδαση.

Η τιμή της νέας μοτοσυκλέτας θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική (στην Ισπανία κοστίζει 6.999 ευρώ), και αναμένουμε να δούμε το μοντέλο και στην Ελλάδα.

Στα χαρακτηριστικά του Ranger ξεχωρίζουν τα φρένα της J Juan, οι ζάντες της Excel, τα 9.8 λίτρα καυσίμου του ρεζερβουάρ, και το στεγνό βάρος των 105 μόλις κιλών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon