.
Κατηγορία Piaggio
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 13:58

H Piaggio ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέα γενιά MP3

Η Piaggio προαναγγέλλει νέα που αφορούν τη σειρά MP3, η οποία δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαδοθεί σε διάφορα διεθνή ΜΜΕ, θα περιλαμβάνει ένα νέο MP3 500 με μονοκύλινδρο κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού που φημολογείται πως θα φτάσει στα 530 cc (από 493 που είναι σήμερα), χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από τα νομοθετημένα περιθώρια της Α2 κατηγορίας, δηλαδή τους 47 ίππους.

Ένα ακόμη στοιχείο που δεν αναμένεται να αλλάξει είναι το μπροστινό μετατρόχιο που στην τρέχουσα έκδοση έχει επιλεχθεί τόσο ώστε το σκούτερ να μπορεί να οδηγηθεί και μόνο με δίπλωμα αυτοκινήτου (εκδόσεις LT).

Στόχοι της Piaggio για όλη τη γκάμα φέρονται να είναι η μείωση του βάρους, καθώς και ένα πλουσιότερο πακέτο εξοπλισμού που ενδέχεται να περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα και έγχρωμη TFT οθόνη με συνδεσιμότητα.

Προς το παρόν το μόνο επιβεβαιωμένο είναι πως αναμένονται νέα MP3 και η μια φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Piaggio.

Για τα υπόλοιπα μπορείτε να εγγραφείτε στη σχετική λίστα ενημέρωσης της Piaggioεδώ – ώστε να μαθαίνετε τις εξελίξεις άμεσα στον φάκελο εισερχομένων της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Piaggio 1 Feng Chen Wang Piaggio MP3 – Νέα υπερεξοπλισμένη γενιά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon