.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:10

Moto Guzzi V100 Stelvio – Νέα φωτογραφία, έτοιμο για παρουσίαση

Μια ακόμη εικόνα του αναμενόμενου νέου, υγρόψυκτου Stelvio κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η επίσημη αποκάλυψη πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Η επόμενη μέρα του Stelvio με τον νέο υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα που γνωρίσαμε στο V100 Mandello των 1,042 cc, 115 hp και 10.7 kgm πλησιάζει πλέον ταχέως.

Σε όλη τη διάρκεια του 2023 διαβάζουμε πληροφορίες και συναντάμε φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας σε δοκιμές με καμουφλάζ, ενώ πριν μερικές εβδομάδες είδαμε για πρώτη φορά το νέο V100 Stelvio σε τελική μορφή (δείτε σχετικά: 1, 2, 3, 4).

motoguzzi v100 stelvio 3

Η νέα φωτογραφία που βλέπουμε σήμερα δε μας κάνει σοφότερους σε κάτι, απλώς βλέπουμε ένα νέο χρώμα και, ενδεχομένως, μια παραλλαγή της πλήρως εξοπλισμένης έκδοσης που είχαμε συναντήσει στις προηγούμενες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε πως η μοτοσυκλέτα έχει φωτογραφηθεί με ραντάρ μπροστά και πίσω, αποκαλύπτοντας ένα από τα κόλπα που θα εντάξει η Moto Guzzi στη νέα της adventure, και εν προκειμένω η διαφορά έγκειται στη φαινόμενη απουσία του μπροστινού ραντάρ.

motoguzzi v100 stelvio 4

Πιθανότατα δηλαδή το νέο V100 Stelvio να διατεθεί σε δύο μορφές, με ή χωρίς ραντάρ και τα συμπαραμαρτυρούντα του – βλέπε Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection.

Εικάζουμε πως η πρεμιέρα του περιμένει την έκθεση EICMA 2023 στις αρχές Νοέμβρη, εκτός αν στο μεταξύ η Moto Guzzi αποφασίσει να μας το παρουσιάσει διαδικτυακώς πρώτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon