.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 11:35

Moto Guzzi V7 Special Edition 

Η Moto Guzzi θέλοντας να καλύψει κάθε μοτοσυκλετιστική επιθυμία, παρουσιάζει την Special Edition της V7, που προκαλεί εντύπωση με την πρώτη ματιά.  Διαβάστε  στο αναλυτικό δελτίο τύπου: Στις GMC Παγκόσμιες ημέρες Moto Guzzi, αποκαλύπτεται η νέα ειδική έκδοση της V7 Stone, του Best Seller μοντέλου του αετού. Δυνατός χαρακτήρας και καλύτερες επιδόσεις με το αποκλειστικό “Shining Black” κουστούμι, τις κόκκινες λεπτομέρειες και τη νέα εξάτμιση Arrow. 
  
Mandello del Lario, 9 Σεπτεμβρίου 2022 – Μοτοσυκλέτα ουσιαστική αλλά ταυτόχρονα με έντονο και αυθεντικό χαρακτήρα, η Moto Guzzi V7 ξεχώριζε πάντα για τη διάθεσή της για εξατομίκευση, προσφέροντας έτσι μια αστείρευτη ποικιλία ερμηνειών.
 
Λιγότερο από δύο χρόνια μετά την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς της V7, που λανσαρίστηκε την άνοιξη του 2021 και σημείωσε τεράστια επιτυχία στις πωλήσεις, αποκαλύπτεται στις GMG – Παγκόσμιες Ημέρες Moto Guzzi η νέα Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, η πρώτη έκδοση της V7 Stone με έναν αποφασιστικά δυναμικό χαρακτήρα.
 
 Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition εγκαταλείπει τα τυπικά ματ χρώματα της έκδοσης Stone – της πιο σύγχρονης στην οικογένεια V7 - για να φορέσει το ιδιαίτερο γυαλιστερό χρώμα Shining Black, εμπλουτισμένο στο ρεζερβουάρ με γραφικά με κόκκινες λεπτομέρειες που θυμίζουν τη στυλιστική παράδοση των πιο σπορ μοντέλων της μάρκας. Ο σπορ χαρακτήρας υπογραμμίζεται επίσης από τα βαμμένα κόκκινα ελατήρια των αμορτισέρ και τις κόκκινες ραφές της σέλας, αποκλειστική επίσης για αυτό το μοναδικό μοντέλο. Μία πλακέτα στο τιμόνι προσδιορίζει την ειδική έκδοση.
MotoGuzzi_V7SpecialEdition_prova_900x675_2_Αντιγραφή.jpg
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης καθρέπτες "bar end", που δίνουν στη Stone Special Edition ένα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό προφίλ, όπως και η τάπα ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο. Οι προσαρμογές επεκτείνονται και στον εγκάρσιο V-Twin 850 Moto Guzzi κινητήρα, με τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε νέο χρώμα γραφίτη και τα καλύμματα των μπεκ σε μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο.
 
 Η πιο “μυώδης” πτυχή τονίζεται από το σύστημα εξάτμισης Arrow με τελικά Moto Guzzi, χάρη στο οποίο η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition επιτυγχάνει βελτιωμένες επιδόσεις, τόσο όσον αφορά την ισχύ, η οποία αυξάνεται από 48 σε 49 kW (66,5 hp) στις 6700 σαλ, όσο και τη μέγιστη ροπή, η οποία αυξάνεται από 73 σε 75 Nm στις 4900 σαλ. Οι εξατμίσεις Arrow που εξοπλίζουν την Special Edition θα διατίθενται ως αξεσουάρ για όλες τις Moto Guzzi V7.
v7_tab_Αντιγραφή.jpg
 Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition θα είναι διαθέσιμη από τα σημεία πώλησης Moto Guzzi από τον Οκτώβριο, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 10.590 €, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων:
• 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση*
• 4 χρόνια οδική βοήθεια
 
 * Με κάθε αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας Moto Guzzi προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης. Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.
 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 15:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon